18 / 05 / 2024

Arnavutköy Yassıören Akpınar Sanayi Bölgesi imar durumu

Arnavutköy Yassıören Akpınar Sanayi Bölgesi imar durumu

Arnavutköy Yassıören Mahallesi, Akpınar Çiftliği Mevkiinde bulunan Akpınar Sanayi Bölgesinde plan notlarında düzenleme içeren Nazım İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Ersan Akpınar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Ersan Akpınar kimdir? Kaç yaşında? Ersan Akpınar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ersan Akpınar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Akpınar 2022 İnşaat Hırdavat Reklam Kozmetik Ve Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Lojistik Ticaret Ltd.Şti. Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akpınar tarafından kuruldu.

Arnavutköy Yassıören 1/100000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi Yassıören Mah. 149 ada 201 ve 154 parseller, 161 ada 4 parsel ile bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP askıya çıkarıldı.

TOKİ Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Arnavutköy Küçük Sanayi Sitesi projesinin ihalesini 20 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Bursa Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Bursa'nın yıllardır çözülemeyen Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm sorunu çözüme kavuştu. Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm için hak sahipleriyle Büyükşehir Belediyesi arasında sıcak rüzgarlar esiyor. Her iki tarafta anlaşmanın en kısa zamanda yapılmasını istiyor.

Arnavutköy'de 11.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 fabrika!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan 2 fabrikayı satışa çıkarıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 11 milyon 384 bin 150 TL olarak belirlendi. 

Arnavutköy'de 7.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy Yassıören Mahallesi'nde bulunan imalathane ve arsası 7 milyon 851 bin 875 TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 25 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Artemis Arıtım Proje İnşaat Analiz Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Tic. Limited Şirketi Yassıören Şubesi açıldı!

Artemis Arıtım Proje İnşaat Analiz Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Tic. Limited Şirketi Yassıören Şubesi bugün Arnavutköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Arnavutköy Yassıören Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Arnavutköy Yassıören Mahallesi, Akpınar Çiftliği Mevkiinde bulunan Akpınar Sanayi Bölgesinde plan notlarında düzenleme içeren Nazım İmar Planı Değişikliği bugün askıya çıktı...

Arnavutköy Darülaceze yaşam projesi AE Mimarlık'a emanet!  

Arnavutköy'e bağlı Yassıören Köyü'nde 160 bin metrekare alana yapılması planlanan yeni kompleks için açılan mimarlık yarışmasını kazanan AE Mimarlık'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Erkurtoğlu, projeye yaz sonu start verileceğini açıkladı. 

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

Küçükyalı Akpınar Sitesi’nde yüzde 19’a varan indirim fırsatı!

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.

Arnavutköy Yassıören Akpınar Sanayi Bölgesi imar durumu Haberi

Arnavutköy Yassıören Akpınar Sanayi Bölgesi imar durumu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 27.06.2018 tarihli ve E.113802 sayılı yazısı ile; Arnavutköy İlçesi, Yassıören Mahallesi, Akpınar Çiftliği Mevkiinde bulunan Akpınar Sanayi Bölgesinde plan notlarında düzenleme içeren 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği  teklifinin 6306 sayılı Kanun ve 3194 sayılı Kanunun 9. Maddesi uyarınca onaylandığı bildirildi.

Söz konusu planlar, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 8/b maddesi gereğince 16.07.2018 tarihinden itibaren bir (1) ay süre ile İl Müdürlüğümüz ilan panosu ile internet sitesinde askıya çıkarıldı.

İmar planı için...