04 / 05 / 2024

Arnavutköy zemin altı katlı otopark imar planı indir

Arnavutköy zemin altı katlı otopark imar planı indir

Arnavutköy, Merkez Mahallesi Zemin Altı Katlı Otoparkı'nın 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 17 Şubat 2014'te onayladı. İşte o plan...

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Arnavutköy'de beton dökülen inşaat çöktü!

Arnavutköy'de 4 katlı inşaatta beton dökümü sırasında çökme meydana geldi. İnşaatta çalışan 3 işçi beton altında kaldı.

Arnavutköy'de inşaat kazısında göçük!

İstanbul-Arnavutköy'de bir inşaat kazısı sırasında göçük meydana geldi. Bir işçi toprak altında kaldı. İşçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı...

Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, Kartal'da Soğanlık Merkez Cami ve Zemin Altı Otoparkı’nın temel atma törenine katıldı.

Bağcılar Meydan ve Zemin Altı Otoparkı yıl sonunda açılacak! 

İBB tarafından yapılan Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otoparkı'nın yıl sonunda açılması öngörülüyor..

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı açıldı!

Arnavutköy Sazlıbosna Mahallesi Meydanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Haşim Baltacı alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi.

Arnavutköy Belediyesi'nden Aksakal ailesine yeni ev!

Arnavutköy’de heyelan nedeniyle toprak altında kalan aileye, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı yardım elini uzattı

Arnavutköy'deki cami inşaatında toprak kayması meydana geldi!

Arnavutköy İstiklal Mahallesi Çukurdere Sokak'taki bir cami inşaatında meydana gelen toprak kayması nedeniyle toprak altında kalan işçi kurtarıldı.

Sultangazi Park ve Zemin Altı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde “Park ve Zemin Altı Otopark” inşaat çalışmalarına başlandı. Toplam inşaat alanı 7 bin 283 m2 olan projede, çevre düzenleme, sosyal donatı alanları ile zemin altı otoparkı yer alıyor.

Güngören zemin altı katlı otopark imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Güngören Merkez Mahallesi, Zemin Altı Katlı Otopark, Zemin Üstü Yeşil Alan (Park) amaçlı hazırlanan 1/5.000 ölçekli imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı...

Ataşehir İçerenköy zemin altı katlı otopark imar planı askıda!

İBB tarafından İstanbul Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi, 797 ada 3 parselin zemin altı katlı otopark alanına alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı.

Kadıköy Hasanpaşa'ya zemin altı katlı otopark geliyor! İmar planı askıda!

Kadıköy Belediyesi ve Kadıköy Evlendirme Dairesi ile Söğütlüçeşme metrobüs durağı arasındaki İSPARK otoparkı, zemin altı katlı otopark olacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, projenin imar planlarını bugün askıya çıkardı. İşte o planlar...

1977 yılında 2. Boğaz Köprüsü Arnavutköy ile Kandilli arasında yapılacakmış!

1977 yılında Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Arnavutköy ile Kandilli arasında inşa edilecekmiş ve temeli 1978 yılında atılacakmış. Sarayburnu ile Anadolu Yakası'nı denizin altından bağlayacak tünelin projesi de tamamlanmış.

Arnavutköy zemin altı katlı otopark imar planı indir Haberi

Arnavutköy zemin altı katlı otopark imar planı indir

Arnavutköy İlçesi, Merkez Mahallesi, 1704, 1708, 1709 ve 1710 parsellerin Zemin Altı Katlı Otoparka alınmasına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 25 Mart 2014 Salı günü askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27790 dosya numaralı imar planını 17 Şubat 2014'te onayladı.


Arnavutköy, Merkez Mahallesi Zemin Altı Katlı Otoparkı imar planı, 25 Nisan 2014'te askıdan indirilecek.



Plan notları şöyle: 


1- Plan onama sınırı içinde kalan alan katlı otopark alanıdır.


2- İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce onaylanacak avan projeye göre uygulama yapılacaktır.


3- Uygulama aşamasında ilgili kamu kurumlarının görüşü alınacaktır.


Arnavutköy zemin altı katlı otopark imar planı için