18 / 05 / 2024

arnavutköye yatırım yapan kazanacak

arnavutköye yatırım yapan kazanacak

3. Havalimanı, 3 Köprü bağlantı yolları, Kanal istanbul ve Sağlık Şehri projelerinin kurulacağı Arnavutköy ilçesinde emlak piyasasının hareketlenmesi bekleniyor.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Türkiye’ye yatırım yapmayı düşünen küresel fon yöneticilerinin oranı yüzde 74!

“Türkiye ve Çevresinde Yatırım Yapan Özel Sermaye Yatırım Fonları” konferansında yapılan ankette fon temsilcilerinin yüzde 74’ü Türkiye’ye yatırımı düşünürken, yüzde 40’ı ise yatırım portföylerinde önceliğe sahip olduğunu belirtti.

Güney Koreli şirketler yatırım için Türkiye’ye geliyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Koreli şirketlerin teknoloji, savunma ve enerji alanında Türkiye'ye yatırımı değerlendirdiklerini açıkladı.

'Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyen' ünlü ekonomist doların yol haritasını açıkladı!

Yaptığı altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist İslam Memiş, ''Dolarla yatırım yapan yıl sonuna kadar hazır olsun diyerek doların yol haritasını açıkladı.

Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı!

Yatırımcılar, ellerindeki paraları değerlendirmek için yatırım arayışına girdi. Son zamanlarda altın ve dolar yükselirken hangisine yatırım yapılması gerektiğini araştırırken, uzman isimden açıklama geldi. Ne altın, ne dolar! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak!

Yatırım yapacaklar bir kez daha düşünsün! Bu sene en çok buna yatırım yapan kazanacak! Şimdiden hazır olun, geliyor...

Yatırımcılar yatırım yaparken altın, dolar euro gibi yatırım araçlarını tercih ederken, uzmanlar bu sene asıl kazandıracak yatırım aracını açıkladı.  Bu sene en çok buna yatırım yapan kanazak! Şimden hazır olun, geliyor. 

Altının efendisi İslam Memiş yatırımcıları baştan uyardı! Buna yatırım yapan servet sahibi olacak! 

Altının efendisi İslam Memiş, bir miktar parası olan ve yatırım arayışında olan yatırımcıları baştan uyardı. Buna yatırım yapan sertvet sahibi olacak.

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıların 2023 yılında en kazançlı çıkacakları yatırım aracını altını çizerek açıkladı. Ne altın en dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! 

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

İslam Memiş üstüne basa basa açıkladı! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara üstüne basa basa o yatırım aracını işaret ederek buna yatırım yapan servetine servet ekleyecke dedi ve uyardı. İşte 2023 yılında en çok kazandıracak yatırım aracı.

İslam Memiş yatırımcılara seslendi! Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek! Tam 12'den vuracaksınız!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde belli bir birimi olan yatırımcılara seslendi. Buna yatırım yapan servetine servet ekleyecek. Tam 12'den vuracaksınız!

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

İslam Memiş ona yatırım yapan yatırımcıları uyardı! Sessizce bekleyin! O tarihte servetinize servet eklenecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara önemli değerlendirmelerde bulunurken, özellikle ona yatırım yapan yatırımcıları uyardı. Sessizce bekleyin! O tarihte servetinize servet eklenecek.

arnavutköye yatırım yapan kazanacak Haberi

arnavutköye yatırım yapan kazanacak

Türkiye'nin yaklaşık altı ayda iki seçim sürecini yaşaması, ekonomik ve siyasi olarak bazı belirsizliklerin ortaya çıkması ve ekonomik göstergelerin aşağı yönlü olmasından dolayı 1 Kasım'da yapılan genel seçim sonuçlarını etkiledi. 3. Havalimanı, 3 Köprü bağlantı yolları, Kanal istanbul ve Sağlık Şehri projelerinin kurulacağı Arnavutköy ilçesinde emlak piyasasının hareketlenmesi bekleniyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Erpay İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Er, şöyle konuştu: "Son birkaç aydır malum siyasi belirsizliklerden dolayı piyasalar çok durgundu. Yatırım yapmayı düşünen insanlar beklemeyi tercih ediyordu, bölgede arsa yatırımı yapanlarda da büyük bir endişe vardı açıkçası. Seçim sonuçları herkesi rahatlattı." 


İstanbul...