28 / 08 / 2024

Arnica ikinci kuşak patronu Serhan Akın

Arnica ikinci kuşak patronu Serhan Akın

Arnica ikinci kuşak patronu Serhan Akın üretim talebine yetişmekte zorlandıklarını ve ikinci fabrikayı açmaya hazırlandıklarını söyledi

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Sanki 90’lardayız! İkinci el araçta “Vah” dedirten durum! Bakın vatandaş en fazla kaç yaşındaki otomobilleri aldı?

Bayilerde sıfır araç bulamayanlar ikinci ele akın edereke, buradaki fiyatları da patlattı. Peki geçtiğimiz sene 2. elde en çok satılan modeller hangileri oldu, en fazla kaç yaşında araçlar tercih edildi ve tabi en önemlisi, fiyatlar ne kadar arttı? İşte detaylar…

Bu yatırım fırsatını asla göz ardı etmeyin

Bugün Türkiye’deki dev holdinglerin yeni kuşak temsilcileri borsalarda işlem görmeyen yüzlerce şirkette yatırımlar yapıyor. Öte yandan kitle fonlaması ise Türkiye’de hızla büyüyen ve yatırıma adeta aç bir alan.

Asgari ücrete ikinci zam tarihini canlı yayında AK Parti milletvekili açıkladı

Asgari ücrete yapılacak zam tartışmaları AK Parti içinde de gündemin birinci sırasında yer alıyor. Asgari ücrete 2022 yılında yapılacak ikinci zammın tarihi belli oldu. Türkiye'nin beklediği haber canlı yayında AK Partili vekil tarafından kamuoyuna duyuruldu.

AK Parti resmen açıkladı! Asgari ücrete ikinci zam mı gelecek? Yeni asgari ücret ne kadar olacak?

Değerlendirmelerin ardından 1 Temmuz’da memur ve emeklilerin maaşlarında artış olacağını söyleyen AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, asgari ücretlilerin de durumunun değerlendirileceğini söyledi. Bu da asgari ücrete ikinci zam bekleyenleri umutlandırdı.

Kuşadası'nda imar kanununa uymayan kaçak yapılara ceza yağdı!

Aydın'da Kuşadası Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, son 2,5 senede 62 bin 330 kaçak yapı için ceza uyguladı.

Erbap Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbap Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli  Atif Sarıgül ve Resul Kuşak tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yapım aşamasında olan ikinci pistinin ne zaman tamamlanacağıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak ikinci pistin akıbeti mecliste!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacağı duyurulan ikinci pistin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Naci Görür: İstanbul'da 2 fayda deprem bekliyoruz!

İstanbul depremine ilişkin önemli uyarılarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür, 7 üzerinde deprem beklediğini söyleyerek, "Depremi iki fay hattında bekliyoruz. İstanbul'da 500 bin insanın hayatı tehlikede. En tehlikeli olan Avrupa Yakası Haliç'ten başlayıp Silivri'ye giden ve 10 km içindeki kuşak" dedi.

Arnica ikinci kuşak patronu Serhan Akın Haberi

Arnica ikinci kuşak patronu Serhan Akın

Arnica Avrupa Birliği'nin en önemli ve kapsamlı yeni tasarım yarışması kabul edilen ve bu yıl 140 farklı ülkeden 3.653 projenin katıldığı, toplamda 259 projenin ödüllendirildiği Design Award yarışmasında su filtreli modeli Bora ile Altın Tasarım ödülü aldı.


Geçtiğimiz 2010 yılında Turquality kapsamında düzenlenen Dizayn Turkey Endüstriyel Tasarım Yarışması'nda, kendi kategorisinde "Üstün Tasarım" ödülüne layık görülen Bora'nın bu ikinci büyük başarısı olarak kayıtlara geçti. Firmanın ikinci kuşak patronu Serhan Akın, üretim talebine yetişmekte zorlandıklarını ve ikinci fabrikayı açmaya hazırlandıklarını söyledi. İstanbul Avcılar'da yer alan fabrikasında yılda 2 milyon adet üretim gerçekleştiren Arnica, taleplerin yoğunluğu karşısında üretim hattını büyütmeye karar verdi. Mersin'de yapımı süren ve 2012'nin son aylarında tamamlanması düşünülen ikinci fabrika için yaklaşık 10 milyon TL bütçe ayrıldı. Bu yeni üretim...