11 / 05 / 2024

Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından projesi hazırlanan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na sunulan 200 yataklı Modern Kız Öğrenci Yurdu projesi kabul edildi.

Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan Aile Destek Paketi ödemeleri her ay hesaplara yatırılıyor. Peki, Aile Destek Ekim ayı ödemeleri ne zaman yatacak 2023? Sosyal yardım paralarına bu ay zam gelir mi? İşte detaylar...

Sosyal destek ödemelerine yüzde 17,55 zam! 2023 Ağustos e-Devlet SED yardım ödemeleri ayın kaçında yatacak?

Ağustos ayının ikinci haftasının gelmesiyle birlikte sosyal destekleri hesaplara yatmaya başladı. Bu kapsamda yüzde 17,55 oranında zamlanan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödeme takvimi merak ediyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan ağustos ayı müjdesi geldi. Para ödemesiyle ilgili flaş gelişme

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik gerçekleştirilen para ödemesi hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Bakanlık ağustos ayı müjdesini duyurdu.

1250 TL'lik aile destek ödemesine zam geldi mi? Temmuz ayı sosyal destek ödemeleri hesaplara yattı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi hanelere her ay 80 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, 1250 TL'lik aile destek ödemesine zam geldi mi? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı sosyal yardım paralarını ne zaman yatıracak? Haziran 2023 ayı aile destek ödemeleri yattı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanan destek ödemelerinin yapılıp yapılmadığı sorgulanıyor. Peki, Haziran ayı aile destek ödemeleri yattı mı 2023? 

Tahıl Koridoru Anlaşması 2 ay uzatıldı! Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son durum ne? Borsalarda fiyatlar arttı mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün yaptığı bir açıklama ile tahıl koridoru anlaşmasının 2 ay daha uzatıldığını belirtti. Peki borsalarda buğday, arpa, mısır fiyatları arttı mı? İşte 18 Mayıs 2023 fiyat listesi...

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına başlıyor! Buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! 

TMO, Mayıs ayı hububat satışlarına resmen başlıyor. Bu kapsamda buğday, çavdar, tritikale, yulaf ve mısır satılacak. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları şu an ne kadar? Borsa borsa yeni fiyatlar! İşte 8 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden sosyal yardım alanlara Ramazan öncesi nakit desteği!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde sosyal yardım alan ailelere destek sağlamak amacıyla ödeme yaptı. Toplamda 199 bin 175 aile, Başkent Kartı üzerinden 99 milyon 587 bin 500 TL tutarında ödeme aldı.

Mart ayı sosyal yardım ödemeleri! 2023 Mart ayı sosyal yardım parası ne zaman yatacak?

Sosyal yardım ödemeleri bu ödemeleri alan hak sahipleri tarafından sorgulanmaktadır. İşte 2023 Mart ayı sosyal yardım ödemelerine dair detaylar!

SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi için destek ödemesi gerçekleştiriliyor. SED yardımı hesaplara yatırıldı mı? Mart ayı sosyal destek ödemesi kaç lira? Başvuran anında alıyor!

SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor! 

İhtiyaç sahibi ailelere çocuklarının bakımı ve desteklenmesi amacıyla destek ödemesi yapılıyor. SED yardımı hesaplara yattı mı? Şubat ayı Sosyal destek ödemesi kaç TL? Başvurusu onaylanan hemen alıyor!

Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? Şubat ayı aile destek parası ne kadar oldu?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merakla sorgulanıyor. Peki Şubat ayı sosyal yardım paraları ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Aile destek ödemesi 1250 TL yattı mı, ne zaman yatacak? Yeni ay sosyal destek ödemelerine zam geldi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 12 ay süre ile dar gelirli vatandaşlara 850 ile 1250 TL arasında yardım veriyor. Peki, Aile destek ödemesi 1250 TL yattı mı, ne zaman yatacak? Yeni ay sosyal destek ödemelerine zam geldi mi?

Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Haberi

Arpaçay Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Arpaçay’daki kız öğrencilerin yurt problemini çözmek amacıyla hazırlanan, her türlü konforun düşünüldüğü yurt projesi 3 Kasım YBO eski yemekhanesinin bulunduğu bahçedeki atıl binanın yıkılarak yerine yapılacak. 6 bin 412 metrekare üzerinde bodrum, zemin ve artı 3 normal kat olmak üzere toplamda 5 kat ile tasarlanan projede eski tip yurtlardan farklı olarak koğuş düzeni dışında her oda 4 kişilik olup her odanın içerisinde öğrenciler için kendilerine özel duş, tuvalet ve soyunma odaları bulunacak.

Yine bu yıl yatırım programına alınan ve önümüzdeki ay yapımına başlanacak olan 200 kişilik öğrenci yurdu ve KAI vakfı tarafından yapımı devam eden Arpaçay Anadolu Lisesi bahçesindeki 100 kişilik yurdun tamamlanmasıyla 2015-2016 eğitim-öğretim sezonunda Arpaçay’da yurt problemi tamamen bitecek ve dışarıdan gelecek öğrenciler için de talep alınacak.

Arpaçay’ın başarılı...