18 / 05 / 2024

Arpacı Gayrimenkul kimin

Arpacı Gayrimenkul kimin

Arpacı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Selman Arpacı imzasıyla kuruldu.

Arpaco Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arpaco Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Ali Cüneyt Arpacıoğlu tarafından kuruldu.

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Betül Gürkan, Mehmet Arpacı ve Özgür Elver ortaklığında kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Kavala Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Kavala Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 222 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Ertuğrul ve Arif Umur Arpacı tarafından kuruldu.

Arpacı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Arpacı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Selman Arpacı imzasıyla kuruldu.

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

Selami Arpacı: Emlak fiyatları son 2 yılda yüzde 50 arttı!

Gayrimenkulün son 2 yılda yüzde 40-50 kazandırdığını söyleyen RE/MAX Abc’nin brokeri Selami Arpacı, “Emlak, orta vadede dolar, altın ve eurodan daha fazla kazandırdı” dedi.

Selami Arpacı: Gayrimenkul orta vadede kazandıracak!

REMAX Abc'nin brokeri Selami Arpacı, "Dövizdeki iniş çıkışa, iç ve dış çalkantılara takılmadan gayrimenkule yönelenler orta vadede kazanacak. Yatırımcı, 'bekle-gör' döneminde'' dedi.

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Arpacı Gayrimenkul kimin Haberi

Arpacı Gayrimenkul kimin

Arpacı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Selman Arpacı imzasıyla kuruldu. 


Arpacı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Limited Şirketi iş konusu; a. Mülkiyeti   gerek kendisine, gerek kamu sektörüne ve gerekse özel sektöre ait taşınmazlarla ilgili olarak; i. Her türlü alt ve üst inşaatların yapımı; ii. Her çeşit otel, işyeri, konut, yol-kanal, sosyal tesis, ticari faaliyet içeren veya içermeyen her türlü yapıların inşası, iii. Her çeşit açık ve kapalı otopark, spor ve oyun salonları, sinai, ticari, zirai turistik hizmet yapıları,park ve bahçe inşaat ve tanzimleri, iv. Tüm bunların tüm inşaat taahhüdünü, işlerini yüklenmek, yapmak ve/veya yaptırmak, b. Bu inşaatlarla ilgili olarak sanayi tesisleri kurmak işletmek kiralamak satın almak veya satmak ticari ve sinai tüm işlemlerini...