04 / 05 / 2024

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Aliye Aras Perk tarafından kuruldu.

Al Zaintech Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Zaintech Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuba Doldur ve Alkar Yatırım Holding A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zeki Aras tarafından kuruldu.

Extractom Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Extractom Biyoteknoloji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mark Majanı ve Tarek Alshayeb ortaklığında kuruldu.

Ars 3e İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars 3e İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Arslan tarafından kuruldu.

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Vision Global Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 7.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Özkök tarafından kuruldu.

Livcell Biyoteknoloji Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Livcell Biyoteknoloji Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faik Göksu tarafından kuruldu.

Ars İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars İnvest İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Tuğfan Arslan tarafından kuruldu.

Id Laboratuvar Biyoteknoloji Sanayi Anonim Şirketi Kuruldu!

Id Laboratuvar Biyoteknoloji Sanayi Anonim Şirketi Maltepe’de Devrim Nükhet Karsu, Engin Narinç ve Levent Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Ars Grup Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ars Grup Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Gülcan Özmen tarafından kuruldu.

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Seher Arslan tarafından kuruldu.

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dıagnoblue İlaç Tanı Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bakır tarafından kuruldu.

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Yağız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Taner Değirmenci tarafından kuruldu.

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Engin Aras ve Burcu Şirolu kuruldu.

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Aliye Aras Perk tarafından kuruldu.

Ars Biyoteknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
BİYOTEKNOLOJİ 1-Fonksiyonel gıda ve gıda katkı maddeleri üretmek ve geliştirmek. 2-Antimikrobiyal etkileri laboratuar çalışmalarıyla kanıtlanmış sakız, sprey, sıvı ve jeller üretmek, 3-Her türlü kimyasal, biyokimyasal, biyoteknolojik maddelerin ve bileşiminde söz konusu kimyasal, biyokimyasal, biyoteknolojik maddelerin bulunduğu her türlü sınai ve zirai ürünlerin ve bunların yapımında kullanılan her türlü ham, yardımcı ve katkı maddelerinin ve konusu ile ilgili her türlü makine ve teçhizatın üretimi, ithalatl ve ihracatlnl yapmak. 4-Gıda ürünlerinin üretim ve işleme basamaklarında kullanılan kimyasallarln, enzimlerin imalatınl, allmı, satıml, ithalat ve ihracatınl yapmak. 5-Bilimsel araştırmalar yapmak, yeni teknolojiler üretmek, ileri teknoloji ürünlerin...