15 / 05 / 2024

ARS Group Taahhüt İnşaat iletişim

ARS Group Taahhüt İnşaat iletişim

ARS Group Taahhüt İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Arslanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Azat Bingöl tarafından kuruldu.

Moons Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moons Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yalçın tarafından kuruldu.

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oğz Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bircan Çelik tarafından kuruldu.

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirvem Group İskele İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yalçın Dönmez tarafından kuruldu.

Elf Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elf Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Kanat tarafından kuruldu.

Mefa Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mefa Group Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kaya tarafından kuruldu.

Cnc Group İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnc Group İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Çoruhlu tarafından kuruldu.

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Eser Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelebi tarafından kuruldu.

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Asl Group Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Otomotiv Limited Şirketi bugün ESenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Baran tarafından kuruldu.

Altınbaş Group İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Altınbaş Group İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Sancaktepe'de Beyza Nur Altınbaş tarafından kuruldu.

Aytur Group İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Aytur Group İnşaat Taahhüt Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta Melek Akın tarafından kuruldu.

Interbau Group İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Interbau Group İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Beykoz'da Cengiz Özgüç tarafından kuruldu.

ARS Group Taahhüt İnşaat iletişim Haberi

ARS Group Taahhüt İnşaat iletişim

ARS Group Taahhüt İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Arslanoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


ARS Group Taahhüt İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her nevi tekstil ve tekstil ürünleri ile deri ürünleri, her nevi kumaş, örme iplik, elyaf, her türlü iç ve dış giyim mamul ve ham maddelerinin boyanması, yıkanması ve baskı işlemlerinin yapılası ve fason işçiliğin dışarıya yaptırılması, 2-   Her türlü elbise, çamaşır, perde, halı, çarşaf, yorgan, masa örtüsü ve tekstil ürünlerinin kuru emzimleme, yıkama, taşalama, boyama, ütüleme ve kolalanmasının yapılması, 3-   Her cins giyim eşyalarına ait yakaların pres, ütü işçiliğini yapmak, yaptırmak, fason ütüsünü yapmak, bunlara ait elyaf ve tamamlayıcı maddelerinin...