05 / 05 / 2024

Ars Kahvecioğlu adres

Ars Kahvecioğlu adres

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kahvecioğlu Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Egepro Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Egepro Turizm Anonim Şirketi Beykoz’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Alper    Kahvecioğlu ve  Cem Özürün tarafından kuruldu.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arkiterya Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seda Kahvecioğlu ve Serhat Kahvecioğlu ortaklığında kuruldu.

Aydın'da kira artışı kavgası: 1 ölü!

Aytunç Çağ ile üst katında oturan kiracısı Erhan Kahvecioğlu arasında iddiaya göre "kira artışı ve kirayı alamama" nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Çağ, bıçakla kiracısını yaraladı. Kahvecioğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı...

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Netçed Çevre Danışmanlık Mühendislik Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kahvecioğlu tarafından kuruldu. 

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahvecioğlu Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Enes Kahveci tarafından kuruldu.

Zvez Cevahir Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zvez Cevahir Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Müslim Kahvecioğlu tarafından kuruldu. 

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!

Ataşehir Buz Rezidans’ın arsasında yer alan parselin, hiç çalışmamış ve banka hesabı olmayan Nurhan Kahvecioğlu’nun üzerinden 2 milyon 152 bin TL bedelle satın alındığı tespit edildi.

Alanya prestij caddesine kavuşuyor!

Alanya’nın Prestij Caddesi Alaiye Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Çalışmalar kapsamında Eşref Kahvecioğlu Caddesi ile Büyükhasbahçe Caddesi arasında yolun altyapısı ve kaldırımları tamamlanarak sıcak asfalt çalışması başlatıldı.

Sadıkoğlu Ars İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadıkoğlu Ars İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ergin Aras, Cemil Sadıkoğlu, Hasan Sadıkoğlu, Vedat Sadıkoğlu, Ahmet Engin Aras ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 19 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

İnşaa İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnşaa İnşaat Taahhüt Tekstil Gıda Turizm Petrol İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ridvan Kahvecioğlu ve Erol Ertuğrul ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Kartal, Yukarı Mahallesi'nde kuruldu.

Seranit Grup, Trabzon'da bayi açtı!

Aldığı ödüller ve belgelerle kalitesini tescilleyen Seranit Grup, Trabzon’daki yeni bayisinin açılışını gerçekleştirdi. Seranit Grup, Seranit Porselen ve Serra Seramik ürünlerinin satışını, 700 metrekarelik bir alana sahip Trabzon Kahvecioğlu - ACK Bayisi

Ars Kahvecioğlu adres Haberi

Ars Kahvecioğlu adres

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli Şubesi 10 bin TL bedelle Kemal Kahveci tarafından açıldı.

Ars Kahvecioğlu İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Tarım Ve Hay.San.Ve Dış Tic.Limited Şirketi konusu:

İNŞAAT Her türlü inşaat taahüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar baraj ve göletler, tuneller park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...