28 / 04 / 2024

arsa emlakçıdan mı alınmalı

arsa emlakçıdan mı alınmalı

Arsa alırken, aslında emlak işlemlerinin çoğunda olduğu gibi sahibinden mal almanın daha karlı olduğu yönünde bir inanç vardır. Bu inancın yanlışlığı ise maalesef ki kötü tecrübeler ile kanıtlanmaktadır.

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Happystone Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 45 bin TL sermaye bedeli ile C. M.De Lourdes Kedjıdjıan Urbına ve Çil Bourgeoıs ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Kira anlaşmazlıklarında flaş gelişme: Emlak danışmanları da yetkili olacak!

Kira anlaşmazlıklarında yeni dönem resmen başlıyor. Ankara Ticaret Odası (ATO) Emlak Komitesi Başkanı Kenan Bayram, söz konusu anlaşmazlıklarda emlak danışmanları da yetkili olacağını açıkladı. İşte konuya ilişkin tüm ayrıntılar...

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmy Emlak Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Murat Yıldırım tarafından kuruldu.

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dımmar Property Gayrimenkul Yatırım Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Dmırtıı Mansurov ile Marat Usmanov ortaklığında kuruldu.

Progreso Positivo Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Progreso Positivo Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Moshe Haım Aelıon ve Srı Aamya LTD ortaklığında kuruldu.

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Anton Pankın tarafından kuruldu.

Yeni Bir Arsa Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Bir Arsa Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Tevfik Sezgin tarafından kuruldu.

Milli Emlak o ilde 55 bin 500 TL'ye konut imarlı arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere müjde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ilanlara göre, Milli Emlak Konya'da da konut imarlı arsa satıyor.

Arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Satış fiyatını duyan inanamadı! Hemen göz atın!

Yayınlanan arsa ihalelerini yakından takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayındaki yeni ihale ilanlarını da merakla bekliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Afyonkarahisar'da arsa satıyor.

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere müjde! Milli Emlak o ilde arsa satıyor!

Yatırımcılar tarafından merak edilen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

arsa emlakçıdan mı alınmalı Haberi

arsa emlakçıdan mı alınmalı

Arsa alırken, aslında emlak işlemlerinin çoğunda olduğu gibi sahibinden mal almanın daha karlı olduğu yönünde bir inanç vardır. Bu inancın yanlışlığı ise maalesef ki kötü tecrübeler ile kanıtlanmaktadır. Kötü bir tecrübe ile Emlakçı ile çalışılması gerektiğini öğrenmemek için avantajlarını fark ederek, arsa alımı gibi diğer tüm gayrimenkul işlerinde Emlak danışmanı tercih edilmeli. Örneğin; mal sahibi her zaman değerinden yüksek bir fiyata arsasını satmak ister ama Startkey emlak danışmanları gibi işinin ehli kişiler ile çalışırsanız, iki taraf için de en iyisini tesis etmeye çalıştığını görürsünüz. Çünkü başarılı bir emlak danışmanı, bindiği dalı kesmez yani sonraki emlak işlerinde de kendisine gelecek olan bir müşterisini kaçırmaz. Dolayısıyla iki tarafı de mutlu edecek şekilde hareket eder. Siz de haddinden yüksek fiyatlara işlem yapmaz, tehlikelere...