06 / 05 / 2024

arsa rezidans oluyor

arsa rezidans oluyor

Kahramanlar'daki eski Tekel Yaprak Tütün Bakım İşletme Atölyeleri'nin bulunduğu arsaya rezidans onayı çıktı. Gürel ve Özgener ailelerinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığından satın aldığı Tekel binalarının 1/5 bin ölçekli imar planı değiştirildi.

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

Hissedarlardan habersiz tapu bölünür mü? Hisseli arsa tapusu nasıl ayrılır? Tapu çıkmadan satış yapılır mı?

Hisseli tapuları ayırma işlemine dair vatandaşların aklını kurcalayan noktalar vardır. Onlardan bazıları da habersiz tapu bölümü ya da hisseli arsa tapusu ayırma işlemi oluyor. İşte bu konulara dair merak edilenler!

Bu dönemde ev veya arsa alınır mı?

Dünya da ve Türkiye de hızlı nüfus artışı gayrimenkul fiyatları düşse de yeniden artmasına neden oluyor. Bu günler de konut veya imarlı arsa alınması daha az risk taşıyor...

Arsa emlak vergisi 2019!

Arsa sahipleri, sahibi olduğu bu taşınmaz mal için her sene emlak vergisi ödemekle mükellef oluyor. Peki, arsa sahipleri 2019'da ne kadar emlak vergisi ödeyecek? 2019 arsa emlak vergisi ne kadar?

Manisa Beyaz Fil binası AVM oluyor!

Manisa’nın göbeğinde yer alan, tarihi Beyaz Fil binası AVM oluyor. 30 milyon 450 bin TL’ye satılan binanın yerine otel, rezidans ve AVM yapılması planlanıyor.  

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Arsa ve arazisi olanlar hangi vergileri ödeyecek?

Arsa ve arazisi olanlar 2018 yılı içerisinde bazı vergileri ödemekle mükellef oluyor. Peki, kimler hangi vergileri ödeyecek?

KGF kredileri arsa ve ev harcamalarına gidiyor!

Kredi Garanti Fonu (KGF) kredileri 140 milyar liraya ulaştı. KGF kredileri birçok firmaya kaynak oluyor. Firmalar aldığı kaynak ile lüks otomobil, arsa, ev gibi harcamalara giriyor.

Nidapark Küçükyalı Rezidans fiyatlar!

68 bin 785 metrekare arsa alanına sahip Nidapark Küçükyalı Rezidans projesi İstanbul Anadolu yakasında Maltepe-Küçükyalı bölgesinde konumlandırılıyor. Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı 1.159 daire, 769 ofis ve 82 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidapark Küçükyalı Rezidans fiyatlar!

Mirage Rezidans Sur Yapı ödeme kampanyası 2017!

Arsa alanı 15 bin metrekare olan Güneşli Mirage Rezidans projesi 342 adet konuttan meydana geliyor. İşte Mirage Rezidans Sur Yapı ödeme kampanyası 2017...

Jerome David Salinger'ın evi rezidans oluyor!

ABD'li ünlü yazar Jerome David Salinger'ın evi, illüstratör porgramı Cartoon Studies etkinlikleri çerçevesinde sanatçı rezidansı olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.

Piyalepaşa İstanbul Beyoğlu rezidans fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul 82 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. 790 daire, 190 rezidansın bulunduğu projede konut alanları 55 metrekare ile 207 metrekare arasında değişiyor.

Arsa emlak vergisi oranı 2016!

Arsalar için mal sahipleri emlak vergisini ödemekle mükellef oluyor. Vergi için ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs'a kadar yapılıyor. Peki, arsa emlak vergisi oranı 2016 nedir?

arsa rezidans oluyor Haberi

arsa rezidans oluyor

Kahramanlar'daki eski Tekel Yaprak Tütün Bakım İşletme Atölyeleri'nin bulunduğu arsaya rezidans onayı çıktı. Gürel ve Özgener ailelerinin 7 bin 699 metrekare büyüklüğündeki arsasının İzmir 5. İdare Mahkemesi kararı doğrultusunda değiştirilen imar planları, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde askıya çıkarıldı. 


Milliyet...