01 / 05 / 2024

arsa üzerine kredi çekmek

arsa üzerine kredi çekmek

Taşınmaz mal satın almak isteyen ya da nakite ihtiyaç duyan kimseler bankadan kredi çekebiliyor. Peki, arsa tapusu üzerine kredi çekilir mi? Arsa tapusu ile kredi nasıl çekilir?

Arsaya kredi çekilir mi?

Taşınmaz sahibi olmak isteyen ancak elinde yeterli nakit parası bulunmayan vatandaşlar, bankalara müracaat ederek, kredi talebinde bulunabiliyor. Peki arsaya kredi çekilir mi? Arsaya kredi nasıl çekilir?

İş Bankası 18 yaş üzerine kredi veriyor! Bu şartları taşıyorsanız 50 bin TL'ye kadar alabilirsiniz!

İş Bankası faiz oranı, ödeme planı ve kredi limitleriyle ihtiyaca uygun kredi seçenekleri sunuyor. Son zamanlarda, işletmelerin ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiği biliniyor. Bu dönem göz önüne alındığı durumda İş Bankası da işletmelere destek oluyor. Bu amaçla bazı kredi kampanyaları kamuoyuna

TOKİ’ye başvuranların soruları birbiri ardına geliyor! TOKİ üzerine kredi çekilir mi? İşte yanıtlar!

TOKİ sosyal konut projelerine dair vatandaşların soruları bitmiyor. TOKİ para iadesi sorularından hemen sonra gelen TOKİ üzerine kredi çekilir mi? sorusu büyük bir çoğunluk tarafından araştırılıyor. İşte sorulan soruların yanıtları!

Hisseli arsa üzerine ev yapılabilir mi?

Hisseli arsa, birden fazla kimsenin sahip olduğu arsa olarak ifade ediliyor. Hisseli arsa sahiplerine de hissedar deniyor. Peki, hisseli arsa üzerine ev yapılabilir mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Reysaş GYO Gebze'den 4.7 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, İmpa Yapı Endüstri ve Ticaret A.Ş. ve Timur Alperen Adan'a ait Gebze'deki arsa üzerine lojistik merkezi kuracak. Şirket arsa için 4 milyon 796 bin 796,20 TL ödedi.

Reysaş GYO Adana'dan 1.7 milyon TL'ye 2 arsa aldı!

Reysaş GYO, Adana'daki iki gayrimenkulü 1 milyon 761 bin TL bedel ile peşin olarak satın aldı. Söz konusu arsa üzerine 31 bin metrekarelik lojistik depo inşa edilecek.

Reysaş GYO Gebze'de 9.4 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, Gebze'de bulunan Selim Keleş ve Süleyman Keleş'e ait 9 bin 364,62 metrekarelik ortak mülkiyetli arsa 9 milyon 488 bin 566 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. Arsa üzerine 17 bin metrekarelik lojistik depo yapılması planlanıyor.

Mersin Mezitli'de anaokulu yapımı için arsa bağışı!

Mersin Mezitli Belediyesi'nce Akdeniz Mahallesi'nde bulunan belediyeye ait arsa üzerine anaokulu inşaatı için arsa bağışlandı.

Arsa üzerine ev yapma maliyeti 2018!

Bir evin inşaat maliyet bedeli, binanın dıştan dışa yüz ölçümü ile metrekare normal inşaat maliyet bedelinin çarpılması halinde bulunuyor. Peki, arsa üzerine ev yapma maliyeti 2018 ne kadar?

Reysaş GYO Kocaeli'de 11.9 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'ndeki arsayı 11 milyon 900 bin TL'ye satın aldı. Arsa üzerine Çayırova Kampüsü içerisindeki 13.Depo Binası olarak, 13 bin metrekarelik lojistik depo yapılması planlanıyor.

Arsa üzerine ev yapma maliyeti 2017!

Bir binanın inşaat metrekare bedelleri her sene, Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tespit ediliyor. İşte arsa üzerine ev yapma maliyeti 2017..

Batman 200 Yataklı Devlet Hastanesi için arsa aranıyor!

Milli Eğitim Bakanlığından Milli Emlak'a devredilen 80 dönümlük arsa üzerine yapılması planlanan 200 yataklı Devlet Hastanesi için süreç belirsezleşti.

Bandırma'da konut ve arsa fiyatları yükseldi!

Bandırma’da Emlak Danışmanlığı yapan Varan Emlak’ın yetkilisi Hayri Varan "Bandırma’da emlak piyasası göz önüne alındığında yoğun bir talep var. Özellikle arazi ve boş arsa üzerine yoğun bir talep görüyoruz." dedi.

Arsa tapusu üzerine kredi çekilir mi?

Taşınmaz mal satın almak isteyen ya da nakite ihtiyaç duyan kimseler bankadan kredi çekebiliyor. Peki, arsa tapusu üzerine kredi çekilir mi? Arsa tapusu ile kredi nasıl çekilir?

arsa üzerine kredi çekmek Haberi

arsa üzerine kredi çekmek

Arsa tapusu üzerine kredi çekilir mi?

Banka ve diğer kredi kuruluşları, konut, arsa ve arazi satın almacak tüketicileri için ya da nakite ihtiyacı olan tüketicileri için kredi paketleri oluşturuyor.


Kredi başvurusunun ardından bazı kriterlere bakılarak kredi sonucu ilgilisine bildiriliyor. Bu sonuç kredi onayı olabildiği gibi, kredi reddi de olabiliyor.


Peki, arsa tapusu üzerine kredi çekilir mi? Arsa tapusu üzerine kredi nasıl çekilir?


Mesken almak isteyenler ya da ihtiyaç sahipleri kredi kullanmak için sahip oldukları arsayı ipotek edebiliyor. Kredi koşulları bankadan bankaya değişkenlik gösterebiliyor.


Vakıfbank

Kendinize ya da 3. bir şahsa ait arsayı ipotek göstererek alınabilir.

Belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli müşteriler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılır.

Kredi kullanan kişiye, Hayat Sigortası yapılır.

Kredinin limiti ipotek alınacak gayrimenkulün ekspertiz değerinin %75’i ile sınırlıdır.


Ziraat...