17 / 05 / 2024

arsan enerji iş ilanları

arsan enerji iş ilanları

Arsan Enerji A.Ş bünyesinde görevlendirilmek üzere inşaat mühendisi arıyor...

Kasaplara göre et fiyatları fazla artmadı alım gücü düştü!

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, üretici girdi fiyatları, enerji, işçilik ve kira maliyetlerinin arttığını belirterek, “Pandemiden bu yana et fiyatları yüzde 110 arttı. Diğer gıda maddelerine göre bu oran az. Aslında halkın satın alma gücü düştü” dedi.

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

ABD, temiz enerji için 20 milyar dolarlık finansman açıkladı!

Başkan Biden önderliğindeki ABD, temiz enerji yatırımlarını desteklemek amacıyla 20 milyar dolarlık yeni finansman imkanını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Paketli gıdalarda ambalaj fiyatları yüzde 200 oranında arttı!

Gıda enflasyonunun zirve yaptığı ülkemizde enerji, işçi, nakliye maliyetleriyle birlikte ambalaj maliyetleri de artık öne çıkmaya başladı. Ambalajın, raftaki gıda ürünün toplam maliyeti içindeki payı yüzde 25’e yükseldi.

Rafi Enerji İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rafi Enerji İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Şahin tarafından kuruldu.

İmar durum belgesi nedir? İmar durum belgesi nasıl alınır?

İmar durum belgesi; bir arsanın içinde bulunduğu bölgenin imar planına ve imar yönetmeliğine göre nasıl kullanılabileceğinin sınırlarını gösteren resmi belge olarak biliniyor. Peki, İmar durum belgesi nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

Çevre, imar ve enerji için mahkemeler kurulacak!

2020 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı yayımlandı. Buna göre, ihtisas gerektiren çevre, imar ve enerji gibi alanlarda yeni mahkemeler kurulacak...

Caplast İnşaat Makina İzolasyon Plastik Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caplast İnşaat Makina İzolasyon Plastik Enerji İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 7 milyon 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İ Yapı İnşaat Afrika'ya enerji veriyor!

İ Yapı İnşaat, Afrika'nın fakir ülkesi Mali'de bin megavatlık enerji işine soyundu. 10 yıl içinde tamamlanması planlanan bu dev projenin ilk etabı Ekim 2017 tarihte başlayacak.

Binsammar İnşaat Enerji İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Binsammar İnşaat Enerji İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi M. A. Mohammad Soboh tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sıfır enerji için kentsel dönüşüm büyük fırsat!

Türkiye İMSAD Başkanı F. Fethi Hinginar, 60 milyar dolarlık enerji faturasının yarısının konutlardaki tüketimden kaynaklandığına dikkat çekti. Hinginar, AB’nin binalarda sıfır enerji tüketimini hedeflediğini belirtti.

TSE'den nükleer enerji için iş birliği!

TSE ile Bureau Veritas arasında, Akkuyu Nükleer Güç Santrali ve Sinop Nükleer Santrali projelerinin ekipman ve hizmet tedarik süreçlerinde uygunluk değerlendirmeleri için iş birliği protokolü i̇mzalandı.

Özel mülklerde yenilebilir enerji için acele kamulaştırma yapılabilecek!

Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun onaylandı. buna göre; özel mülkiyet taşınmazların yenilenebilir enerji kaynak alanı olarak belirlenmesi halinde, bu alanlar üzerinde acele kamulaştırma yapılabilecek.

arsan enerji iş ilanları Haberi

arsan enerji iş ilanları


Arsan Enerji A.Ş kesin hesap - hakediş işlerinde deneyim sahibi, Autocad ve MS Office programlarını kullanabilen, İstanbul merkez ofiste görevlendirilecek inşaat mühendisi arıyor.


Müracaat için CV'ler [email protected] adresine...