16 / 05 / 2024

Arsia Studios Shopping fiyatları

Arsia Studios Shopping fiyatları

Arsia Studios Shopping projesi kapsamında stüdyo ve 1 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Arsia Studios Shopping projesinin anahtar teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Trademark Studios 2 lokasyon!

Trademark Studios 2 lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından İzmir Çiğli'de inşa edilen proje 173 daire ve 15 dükkandan oluşuyor.

Trademark Studios 2 satış ofisi!

Trademark Studios 2 satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İzmir Çiğli'de Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 173 daire ve 15 dükkandan oluşuyor. 

Trademark Studios 2 teslim tarihi!

Trademark Studios 2 projesi, İzmir 'in Çiğli ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje 7 katlı tek blok halinde yükseliyor...

Trademark Studios 2 nerede?

Adnan Kılıçoğlu tarafından İzmir  Çiğli'de hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de fiyatlar 184 bin liradan başlıyor..

Trademark Studios 2 Çiğli fiyat!

İzmir  Çiğli'de Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de teslimler 2019 yılının sonunda gerçekleşecek..

Trademark Studios 2 Çiğli'de 184 bin TL'ye! Yeni proje!

Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de fiyatlar 184 bin TL'den başlıyor...

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

İstanbul Shopping Fest'e yerli ilgisi artıyor!

Bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Shopping Fest, yerli tüketicinin de ilgi odağı oldu. İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, bu etkinlikle markaların bilinirliğini artırmayı ve perakende sektörünü büyütmeyi hedeflediklerini söylüyor.

İstanbul Shopping Fest'in açılış töreni iptal edildi!

İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest'in görkemli açılışını terör nedeniyle iptal ettiklerini, festivalin ise Temmuz ayı boyunca düzenleneceğini kaydetti.

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM’de başlıyor!

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi, “Oyuncaklar Ülkesi” çocuk tiyatrosu ve “Brass Band” müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Antalya Shopping Days 1 Haziran'da başlıyor!

Antalya Alışveriş Günleri (Antalya Shopping Days) 1 Haziran’da başlayıp 16 Ağustos’ta sona erecek. 77 gün sürecek olan alışveriş günleri kazandıracak.

İstanbul Shopping Fest 1 Temmuz'da başlıyor!

1-31 Temmuz tarihleri arasında İstanbul 6. kez Shopping Fest'e ev sahipliği yapacak. İSF Genel Müdürü Özbük, imparatorlukların başkenti İstanbul'un alışverişin de başkenti olacağını söyledi.

Arsia Studios Shopping fiyatları Haberi

Arsia Studios Shopping fiyatları


Arsia Studios Shopping projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projede stüdyo ve 1 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


Daire ve dükkanların tamamının kiralık olarak tasarlandığı Arsia Studios Shopping projesi Bezci İnşaat ile Kartallar Grubu imzası ile yükseliyor.


Ankara Eskişehir yolu üzerinde konumlanan proje kapsamında 210 adet konut bulunuyor. Projenin fiyatları henüz belirlenmedi.


Arsia Studios Shopping projesinde; süper market, oto yıkama, kuaför, kuru temizleme, kitapçı, fast food ve gurme restoranları bulunuyor. Projenin 2015 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.


Arsia Studios Shopping iletişim:

Telefon: 0312 227 82 82

Web: http://arsia.com.tr/

Ceren...