10 / 05 / 2024

Arşivdeki Fotoğraflar yarışması başvuru tarihi

Arşivdeki Fotoğraflar yarışması başvuru tarihi

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Kalebodur'dan Arşivdeki Fotoğraflar yarışması!

Kalebodur'un kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması için 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

2019 DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması finali yaklaşıyor!

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nda final günü yaklaşıyor. 47 üniversiteden 75 takımın başvurduğu yarışmanın finali, 9 Nisan'da Osmanlı Arşivleri Kağıthane Binası'nda yapılacak.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

Bizim Evler’de Yaşam Fotoğraf Yarışması'nda ödüller verildi!

“Bizim Evler’de Yaşam” temalı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sahipleri ödüllendirildi. Fotoğraf yarışması site sakinleri tarafından büyük ilgi gördü.

Mimarlar Odası'ndan fotoğraf yarışması!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Dünya Mimarlık Günü kapsamında fotoğraf yarışması düzenliyor.

DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın finali 8-9 Mayıs'ta!

3. DASK Depreme Dayanıklı Bina Tasarımı Yarışması'nın finali 8-9 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Final İstanbul Osmanlı Arşivi Daire Başkanlığı'nda yapılacak.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

UAÜ öğrencileri SDC yarışmasından mimari değerlendirme ödülünü aldı!

Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri 04-08 Nisan 2016 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri'nin San Francisco şehrinde düzenlenen Seismic Design Competition (SDC) yarışmasında önemli bir başarıya imza attı.

Parktepe Evleri’nin Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasına 3 bin 530 fotoğraf geldi!

Eserleriyle dünyayı etkileyen Mimar Sinan’dan ilham alınarak başlatılan “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” Fotoğraf Yarışması’na binlerce fotoğraf sanatçısından toplam 3 bin 530 fotoğraf geldi.

Ofton İnşaat'tan Instagram'da fotoğraf yarışması!

Ofton İnşaat Instagram kullanıcılarını en güzel İstanbul fotoğraflarını paylaşmaya davet ediyor. Elysium Soul Beyoğlu kapsamında düzenlenecek #ruhundaistanbulvarsa yarışması ile İstanbul’un güzelliklerini bir kez daha gündeme getiriyor.

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması'nda birinci olan eser Unicera'da sergilenecek!

3. Zeki Yurtbay Tasarım Yarışması’nda birinci olan eser Yurtbay Seramik’te “Luce” adıyla hayat buldu. İç Mimarlık Yüksek Lisans öğrencisi Berk Arıl’ın tasarımı, Luce adıyla, Unicera 2016’da sergilenmek üzere özel olarak üretildi.

Ankara Halk Ekmek fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor!

Ankara Halk Ekmek ve Un Fabrikası A.Ş Genel Müdürlüğü yeni açılacak olan fabrika satış mağazası için fabrika satış mağazası proje yarışması düzenliyor. Hazırlanan projeler en geç 10.02.2016 Çarşamba günü teslim edilecek.

Arşivdeki Fotoğraflar yarışması başvuru tarihi Haberi

Arşivdeki Fotoğraflar yarışması başvuru tarihi

Kalebodur, kentsel yapılı çevreyle ilgili olarak çekilen fotoğrafları içeren Arşivdeki Fotoğraflar yarışması düzenliyor.

Kale Grubu tarafından yapılan açıklamaya göre, Kalebodur, toplumu ve mimarlığı ilgilendiren değerlere sahip çıkma misyonuyla gerçekleştirdiği çalışmalara bir yenisini daha ekledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, şirket, yarışmayla, profesyonel, yarı profesyonel ya da amatör olarak fotoğrafla ilgilenenlerin fotoğraflarını arşivlerinden çıkarmaya, kentsel yapılı çevreyle ilgili çekilen fotoğrafları Instagram'dan #kalebodurarsivden hashtagi ile paylaşmaya çağırıyor.

Seçici kurulunu Melike Altınışık, Emre Dörter, Yeşim Hatırlı, Enis Öncüoğlu, Tanju Özelgin, Pelin Özgen, Firuz Soyuer gibi ünlü mimar ve tasarımcıların oluşturduğu yarışmaya, Kalebodur'un instagram sayfası üzerinden 4 Mayıs 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Yarışmada birinci seçilecek olan eserin sahibine Frank Gehry, Margaret Atwood, David Lynch gibi kendi alanlarında önemli isimlerin yer aldığı MasterClass derslerine 1 senelik...