06 / 05 / 2024

Arslan 1915 İnşaat iletişim

Arslan 1915 İnşaat iletişim

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu. 

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kardeşler Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Arslan, Süleyman Arslan ve Yılmaz Arslan ortaklığında kuruldu.

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Oran Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Nezaket Arslan tarafından kuruldu.

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Mustafa Arslan ve Mürsel Katar ortaklığında kuruldu. 

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhr Arslan İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Behram Hasan Arslan tarafından kuruldu.

Arslan 4k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan 4k İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Karakaş tarafından kuruldu.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

Korkmaz Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Arslan tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında son durum ne?

İnşaatı tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak olan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün dördüncü tabliyesi üretici Çimtaş firmasına ait "GMK-1" isimli özel gemiyle bölgeye getirildi

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kare Kök Biyokütle Geri Dönüşüm Orman Ürünleri Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eşref Ortanci ve Seyithan Arslan ortaklığında kuruldu.

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Arslan İnşaat Yapı Ve Müteahhitlik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barzan Arslan tarafından kuruldu.

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçarslan Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Armut tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Arslan 1915 İnşaat iletişim Haberi

Arslan 1915 İnşaat iletişim

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu. 

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GIDA a. Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerinipaketlemek için tesisler kurmak, isletmek, kiralamak, kiraya vermek. b. Insanların beslenmesinde önemli bir etkinligi olan ve gıdasektörüne konu teskil eden her nevi sıcak, soguk, dondurulmus, kurutulmus ve konsantresiyapılmıs besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satısyapmak amacı ile gerekli olan satıs magazalarını açmak ve isletmek. c. Her türlü bebek mamalarını almak, satmak, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. d. Bebek mamaları ile ilgili ham, yarı mamul ve mamul maddelerini almak, ihracatını yapma.......ve anasözleşmesinde yazılı işler


Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Hürriyet Mah.308.Sk.K.O...