01 / 05 / 2024

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat iletişim

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat iletişim

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mf Kentsel Dönüşüm Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Sancaktepe'de Fatih Arslan ve Mustafa Önder Sağlam ortaklığında kuruldu.

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

Korkmaz Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Arslan tarafından kuruldu.

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Volars Mühendislik Ve Kentsel Dönüşüm Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Arslan tarafından kuruldu.

Ahmet Arslan, Uşak'taki kentsel dönüşümü inceledi!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Uşak'ta devam eden kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Kentsel dönüşümü parsel bazında yapmak büyük yanlış!

Denizli'nin Sesi Horoz Gazetesi'nin köşe yazarı İsmet Arslan bugünkü köşe yazısında Türkiye'deki kentsel dönüşümü ve konut sektörünü anlattı. Arslan, kentsel dönüşümün ada bazında yapılması gerektiğini belirtti.

2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13-14 Aralık'ta!

2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi 13-14 Aralık'ta gerçekleştirilecek. Zirve, 13-14 Aralık tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumu’nda kapılarını açıyor. Zirvede Denge Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Arslan sunum yapacak.

YDA Group'dan 800 milyon liralık kentsel dönüşüm!

YDA Group, Ankara'nın en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atıyor. 800 milyon liralık bütçeyle, bin 855 konuta başlayan YDA Group'un Başkanı Arslan, "Proje bittiğinde en az yüzde 60 prim yapacak" dedi...

YDA Group'tan 800 milyonluk kentsel dönüşüm projesi!

YDA Group, Ankara'nın en büyük kentsel dönüşüm projesine imza atıyor. 800 milyon liralık bütçeyle bin 855 konuta başlayan YDA Group'un Başkanı Arslan, "Proje bittiğinde en az yüzde 60 prim yapacak" dedi...

Ali Arslan: Kentsel dönüşüm Manisa için çok önemli!

CHP Yunusemre Belediye Başkan Adayı Ali Arslan, "Kentsel dönüşüm Manisa için çok önemli ve gerekli ama dönüşümü gerçekleştirirken öncelikle bilgi kirliliğini önlememiz gerekiyor." dedi.

Nuri Aslan: Kentsel dönüşüm yanlış anlaşılıyor!

"Kentsel Dönüşüm" seminerinde konuşan Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, " Kentsel dönüşüm, kentin sorun ve ihtiyaçları dikkate alınarak bölgede uygulanabilir bir yol haritasının oluşturulmasıdır " dedi

Vedat Arslan: Kentsel dönüşümün yolu yabancıya satış izninden geçer!

Türkiye'de kentsel dönüşümün, 20 yıl içinde ve 500 milyar dolarlık bir bütçe ile gerçekleştirileceği sıkça konuşulur oldu. Fakat şu ana kadar bu paranın nereden geleceği veya bu evleri kimlerin alacağını bir türlü konuşmuyoruz!

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat iletişim Haberi

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat iletişim

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Arslan tarafından kuruldu.

Arslan Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Telekomünikasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Her türlü inşaat taahhüt işleri müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak ; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir 3-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, 4-Kat karşılığı mesken ve iş yerleri...