19 / 05 / 2024

arsuz belediyesi arsaları

arsuz belediyesi arsaları

Arsuz Belediyesi gerçekleşen belediye meclis toplantısında gündeme ilişkin 3 madde de oy birliğiyle kabul edildi. Arsuz sınırları içerisinde bir çok arsadaki Arsuz Belediyesi’ne ait küçük hisselerin satışına karar verildi..

Başakşehir Belediyesi 5 adet arsayı satıyor! Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da KDV'den muaf arsalar! 

Başakşehir Belediyesi, Başakşehir 1. ve 2. Kısım'da yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

Kırklareli Belediyesi’nden arsa fırsatı! 4 arsa satılacak!

Kırklareli Belediyesi tarafından 4 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsalar 20 Kasım 2023 Pazartesi günü saat 15.00’da ihale yoluyla satılacak.

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Mudanya Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı! 23 adet arsanın ihalesi 1 Kasım'da! 

Mudanya Belediyesi, Bursa ili, Mudanya ilçesi, Hasköy mahallesinde yer alan 23 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Mudanya'daki arsaların satış fiyatları ve metrekareleri ne kadar? İşte o satışla ilgili detaylar...

Büyükşehir belediyesi 24 taksitle KDV'den muaf arsa satacak! İmarlı arsaları kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan imarlı 2 arsayı satışa çıkardı. Arsalar için 24 taksit yapılıyor.

Kartepe'de 2 adet arsa satılıyor! Konut ve ticaret imarlı arsaların ihalesi 26 Ekim'de! 

Kocaeli Kartepe Belediyesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Uzuntarla Mahallesinde yer alan 2 adet ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Kartepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Çorlu Belediyesi ticari ve konut imarlı arsalar satacak! Taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Tekirdağ İli Çorlu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ'da yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların bir tanesi için 3 taksit yapılıyor.

İki büyük ilçe belediyesi 246,5 milyonluk gayrimenkul satışı için düğmeye bastı!

Bursa’da iki büyük ilçe belediyesi seçim öncesi gayrimenkullerini satışa çıkardı. Osmangazi ve Mustafakemalpaşa belediyelerinin mülkiyetindeki arsaların satışı için düğmeye basıldı.

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Başkentten arsa almak isteyenlere Eylül müjdesi! Sincan Belediyesi 4 adet arsayı satışa sundu! 

Sincan Belediyesi, Ankara ili, Sincan ilçesi, Saraycık Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Sincan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kuşadası Belediyesi 4 arsa satacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar konut imarlı bu arsaları sakın kaçırmayın!

Aydın İli Kuşadası Belediye Başkanlığı, Aydın Kuşadası'nda yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar Davutlar, Soğucak ve Türkmen'de yer alıyor.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

arsuz belediyesi arsaları Haberi

arsuz belediyesi arsaları

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün Arsuz sınırları içerisinde bir çok arsadaki Arsuz Belediyesi’ne ait küçük hisselerin satışı için encümene yetki verilmesi yönündeki önerge oy birliğiyle kabul edildi.


İmar ve Şehircilik Müdürü Ali Yoksulabakan meclise verdiği bilgide, onlarca arsada belediyeye ait küçük hisseler olduğunu belirterek, bunların Arsuz Belediyesi’ne hiçbir faydasının olmadığı gibi, bu hisselerin birer bağımsız parsel olarak değerlendirilmesinin de mümkün olmadığını söyledi.


Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifinin sanki gayrimenkul satışı yapılıyor gibi algılanmasının doğru olmayacağını, arsalarda 5 metre, 20 metre gibi küçük hisselerin elden çıkarılarak arsa sahiplerinin rahatlatılacağını söyledi.


Esin...