03 / 05 / 2024

arsuz sahil kafeleri yıkım kararı

arsuz sahil kafeleri yıkım kararı

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

Hatay Arsuz sahil yürüyüş yolu hizmete açıldı!

HATAY'ın Arsuz İlçe Belediyesi tarafından yapılan 2.5 kilometrelik 'Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu', Büyükşehir Belediyesi Lütfü Savaş'ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Hatay Arsuz Sahil Yolu açıldı!

Arsuz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 2,5 Kilometrelik “Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu’nun açılış töreni 30 Temmuz Cumartesi günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Menderes Türel: Boğaçayı projesi kente sahil alanı kazandıracak!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı projesinin kente 100 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirti.Türel 'Bana soruyorlar 'çılgın projeniz nedir' diye. İşte Boğaçayı projesi' dedi.

Arsuz Belediyesi arsa hisselerini satıyor!

Arsuz Belediyesi gerçekleşen belediye meclis toplantısında gündeme ilişkin 3 madde de oy birliğiyle kabul edildi. Arsuz sınırları içerisinde bir çok arsadaki Arsuz Belediyesi’ne ait küçük hisselerin satışına karar verildi..

1957 yılında Arnavutköy - Bebek sahil yolu genişletiliyormuş!

1957 yılında Boğaziçi Lisesi'nden Sadıkzade villasının önüne kadar uzanan kısım da sahil 3 metre beton olarak doldurulacakmış, sahil boyundaki binalar da yıkılacakmış. Bu suretle yol 30 metre olacakmış.

1957 yılında Sarayburnu-Florya sahil yolu çalışmalarına başlanmış!

1957 yılında Sarayburnu - Florya sahil yolunun toprak tesviye işine başlanmış. Sahil yolunun ilk 14 kilometresini Karayolları, Baruthane Sitesi'nin içinden geçen bölümü Emlak Kredi Bankası, Ayamama-Florya arasını da Belediye yapacakmış.

1956 yılında Emirgan ile Sarıyer sahil yolu genişletilecekmiş!

1956 yılında Emirgan ile Sarıyer arasındaki sahil yolunun açılması ve genişletilmesi kararlaştırılmış. Yeniköy'e de asfalt bir yol yapılacakmış. Yol inşaatı tamamlandıktan sonra Emirgan ile Sarıyer arasında birkaç otopark tesis edilecekmiş.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 iskele için ihale 13 Kasım'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 ahşap iskele için 13 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkacak. Proje 6 ayda tamamlanarak, İzmirliler'in kullanımına açılacak...

Mudanya Güzelyalı arasında sahil düzenleme işine başlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 8.5 kilometrelik düzenlemeyi içeren Mudanya - Güzelyalı arasındaki sahil düzenleme ve rekreasyon projesinin birkaç gün içerisinde başlayacağını açıkladı.

Süleymanpaşa sahil ve kentsel dönüşüm projelerini basın mensupları inceledi!

Süleymanpaşa Belediyesi ’ nde sergilenen Süleymanpaşa sahil ve kentsel dönüşüm projelerini inceleyen basın mensupları yapılacak çalışmalarda kamuoyunun da fikrinin alınması ve paylaşılması gerektiğini dile getirdiler...

Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve Cebeci’de sahil şeridi genişletilecek!

Gerçekleştirdiği sahil düzenleme çalışmalarıyla Kocaeli ’nde Karadeniz kıyılarının cazibesini arttıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, halkın faydalanabileceği Kerpe, Kefken, Kovanağzı ve de Cebeci sahil şeridini de genişletiyor.

İrfan Aydoğan: Sahil bandında emsal sorunları yaşanıyor!

Bağdat Caddesi'nde yaptığı dönüşümlerle tanınan Aydoğan İnşaat'ın yönetim kurulu başkanı İrfan Aydoğan, "Kentsel dönüşüm sürecinde özellikle sahil bandında emsal alınamaması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşanıyor" dedi...

arsuz sahil kafeleri yıkım kararı Haberi

arsuz sahil kafeleri yıkım kararı

Arsuz Belediyesi, sahildeki kafelerin tadilatlarının imar planına uygunluğu hakkında açıklamada bulundu. Arsuz Belediyesi, İmar Barışı kapsamında Yapı Kayıt Belgesi aldığından dolayı yıkım işlemlerinin yapılamadığını ancak belgenin iptali için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvuru yapıldığını belirtti.

Körfez Haber'de yer alan habere göre; Arsuz Belediyesi,  Arsuz sınırları içerisinde bulunan ve kamusal alanı gasp ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğunu sorgulandığı haberlere yönelik yaptığı açıklamada, “Söz konusu yapıya 2015 yılı içerisinde gerekli yasal işlemler yapılmış olup daha sonrasında çıkan İmar Barışı kapsamında Yapı Kayıt Belgesi aldığından dolayı yıkım işlemleri gerçekleştirilememiştir. Yapı Kayıt Belgesinin iptali için Çevre Şehircilik İl Müdürlüğüne ilgili yazıda da görüldüğü üzere 2018 yılında belediyemizce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvuruda...