10 / 05 / 2024

Arsuz Zilli Deresi Köprüsünün inşaatında son durum

Arsuz Zilli Deresi Köprüsünün inşaatında son durum

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediyesi Başkanı Nazım Culha, Çengen Mahallesi'nde yapımına başlanan Zilli Deresi Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi. Köprü 64 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde inşa ediliyor.

Hatay Arsuz Zilli Köprüsü'nde inşaat çalışmaları bitti!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Arsuz'da yapımı süren Zilli Köprüsü'nde inşaat çalışmaları sona erdi, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Dokuzsele Deresi ıslah projesinin yüzde 70'i tamamlandı!

DSİ ve Uşak Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında 9 kilometre uzunluğundaki kent merkezinden geçen Dokuzsele deresi ıslah projesinin yüzde 70'lik kısmı tamamlandı.

Dokuzsele Deresi Islah projesindeki kamulaştırmalarda sona gelindi!

Belediye Başkanı Nurullah Cahan Dokuzsele Deresi Islah Projesi kapsamında çalışmaların olumlu bir şekilde seyir aldığını kaydederken,”Dere üzerinde bulunan binaların kamulaştırmalarını bitirmek üzereyiz” dedi.

Manisa'da Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir’de kazaların önüne geçmek amacıyla Sarıkız Deresi Kavşağı’nı hayata geçiriyor.İlçenin doğu girişi Çataltepe yönünde ağır vasıtalar ve tarım işletmelerinin yoğun olarak kullandığı kavşağın ihalesi yapıldı.

Seydişehir Akçay Deresi'nde ıslah çalışmalarında son durum!

Konya'nın Seydişehir İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal Akçay Deresi'nin ıslah çalışmalarını inceledi. Tutal, bölgede ikamet eden vatandaşların kışı huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için çalışmalara hız kazandırıldığını dile getirdi.

Kız Deresi Serik’in prestij caddesi olacak!

Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Eşme Maden Deresi’ne köprü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi Köprü ve Bağlantı Yolları yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Hatay Arsuz'a devlet hastanesi müjdesi!

Arsuz Belediye Başkanı Culha, ilçe genelinde birinci basamak sağlık hizmeti veren toplum sağlığı merkezlerini ziyaret etti. Culha, toplum sağlığı merkezleri ziyaretinde hastane müjdesi verdi.

Kilis Alifakı Deresi Kuşaklama Kanalı için kamulaştırma yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Kilis il merkezinden geçen Alifakı deresi kuşaklama kanalı işinin kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi.

İskenderun-Arsuz Köprülü Kavşak Projesi yüzde 53 tamamlandı!

BŞB'nin yaptırdığı İskenderun-Arsuz Köprülü Kavşağı'nda inşaatın yarısı tamamlandı Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin en yüksek maliyetli projesi olan, İskenderun ile Arsuz yolu kavşağındaki “Köprülü Kavşak Projesi” inşaatında % 53'e ulaşıldı.

Balıkesir Çay Deresi rekreasyon projesine ödül!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıldız projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi, uluslararası fuar organizasyonunda “Yıldız Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni sevindirdi.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sakarya Mahmudiye Seydisuyu Deresi modern görünüme kavuştu!

Mahmudiye’de yıllardır kaderine terk edilen ve ilçenin en büyük sorunu haline gelen Seydisuyu Deresi’nin son hali görenleri sevindirdi. Dere, sadece bir yılda güzel bir görünüme kavuştu.

Arsuz Zilli Deresi Köprüsünün inşaatında son durum Haberi

Arsuz Zilli Deresi Köprüsünün inşaatında son durum

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediyesi Başkanı Nazım Culha, Çengen Mahallesi'nde yapımına başlanan Zilli Deresi Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi.


64 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edildiğini söyleyen Başkan Culha, Zilli Deresi Köprüsü'nün İskenderun-Arsuz karayoluna alternatif bir güzergah oluşturmasının yanı sıra halkın da ulaşımını kolaylaştıracağını dile getirdi.


Köprünün halkın ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte yeniden yapıldığını ifade eden Culha, "Bu köprü köyden mahalleye dönüşen mahallelerimizle, şehir merkezindeki mahallelerimizi birbirine bağlarken aynı zamanda halkımızın da şehre ulaşımını daha da kolaylaştıracak. Vatandaşlarımız hem daha kısa sürede, dolanmadan şehir merkezine ulaşacaklar, hem de Arsuz yolu üzerinde yaşanan yoğunluk da bir nebze olsun azalacak. Bu nedenle bu köprüyü Arsuz için çok önemsiyoruz. Bu köprünün yapılmasında başta Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş olmak üzere, emeği...