27 / 04 / 2024

Art maden memnuniyet

Art maden memnuniyet

Binaların yapımında tercih edilen granit, mermer ve suni taşların dış cephe mekanik montajını ve iç mekan döşeme işleri yapan Art maden, tüm safhalarda hassasiyetle çalışarak işverenlerine üst düzeyde memnuniyet sağlıyor.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Maden sahaları fabrikaların kurulması için ihaleye çıkarılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Belediyesi ek hizmet binasının açılışında konuştu. Dönmez, maden sahalarının fabrika kurulması şartıyla ihaleye çıkarılacağını söyledi.

Durankaya İnşaat Maden Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Durankaya İnşaat Maden Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maruf Turun ve Abdulkadir Artık ortaklığında Sancaktepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Isparta Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı 2 Haziran!

Isparta İli, Eğirdir İlçesi, Aşağıgökdere Köyü sınırlarında bulunan Maden Ocağı Kapasite Artış projesinin ÇED toplantısı 2 haziran günü 11:00'da gerçekleştirilecek...

Bursa Kayapa'da YMD Madencilik'in kapasite artışı protesto edildi!

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Kayapa mahallesinde bulunan maden ocağının kapasite artışına karşı çıkan bölge halkı, topladıkları 600 itiraz dilekçesini Bursa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne teslim etti.

Sarıyer Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi'nin toplantısı 17 Mart'ta!

Akdağlar Mad. San. ve Tic. A:Ş tarafından, İstanbul Sarıyer'de II (a) Grubu Maden Ocakları (Kalker, Kumtaşı) Ve Tesisleri, Asfalt Plent Tesisleri Kapasite Artışı Projesi projesinin işletilmesi için 17 Mart günü halk toplantısı düzenlenecek.

Çanakkale CVK Maden İşletmeleri'ne ÇED gerekli değildir kararı verildi!

Çanakkale’nin Yenice ilçesi Karaaydın Köyü mevkiinde yapılması planlanan ve “ÇED gerekli değildir” kararı verilen CVK Maden İşletmelerine ait kurşun-çinko-bakır-gümüş-demir ocağı için kapasite artırımının ayrıntıları da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Erzincan'da icradan 94.5 milyon TL'ye satılık 5 maden sahası!

Erzincan İli Çayırlı İlçesi'nde bulunan maden sahası Çayırlı İcra Dairesi tarafından 94 milyon 578 bin 413 TL bedelle açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Art maden üst düzeyde memnuniyet sağlıyor!

Binaların yapımında tercih edilen granit, mermer ve suni taşların dış cephe mekanik montajını ve iç mekan döşeme işleri yapan Art maden, tüm safhalarda hassasiyetle çalışarak işverenlerine üst düzeyde memnuniyet sağlıyor.

Denizli'de icradan 7.8 milyon TL'ye satılık maden sahası!

Denizli İlçesi Beyağaç İlçesi'nde bulunan maden sahası Kale İcra Müdürlüğü tarafından 8 Ekim 2015 günü saat 10:00 ile 10:05 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Sivas'ta 43.5 milyon TL'ye satılık 4 maden sahası!

Sivas İli Kangal İlçesi'nde bulunan 4 maden sahası Kangal İcra Dairesi tarafından 8 Eylül 2015 günü saat 10:45 ile 10:55 arasında açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Art maden memnuniyet Haberi

Art maden memnuniyet

Art maden, günümüz mimarisinde üstün bir estetik sağlaması ve uzun ömürlü olması nedeniyle modern binaların yapımında tercih edilen granit, mermer ve suni taşların dış cephe mekanik montajını ve iç mekan döşeme işleri yapmaktadır. Deneyimli ekipleriyle kalitesinden ödün vermeyen bir anlayış ile aldığı işleri zamanında bitiren, konusunda önde gelen kuruluşlardan biridir.


Gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki büyük ve detaylı işlerin projelendirilmesi safhasından, taşların temin edilmesi ve montajına kadarki tüm safhalarda hassasiyetle çalışarak işverenlerine üst düzeyde memnuniyet sağlama odaklı çalışmaktadır.