15 / 05 / 2024

Art Universal Group iletişim

Art Universal Group iletişim

Art Universal Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hayal tarafından kuruldu.

Art Eastmetals Group Geri Kazanım Limited Şirketi kuruldu!

Art Eastmetals Group Geri Kazanım Limited Şirketi Şişli'de Pıotr Tadeusz tarafıdan kuruldu.

Art Group Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Group Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile  Abdulrahim Tarhan tarafından kuruldu.

AVM'lerin sayısı artıyor: Yatırımlar hız kesmiyor!

Türkiye'de toplamda 441 AVM bulunuyor. Ancak AVM yatırımları da hızlandı, bu rakam artıyor. Hali hazırda Qamar Group tarafından hayata geçirilen Malkara AVM'nin inşaatı sürerken; Nata Holding tarafından İstanbul’da inşa edilen Tem Point AVM'de sona gelindi.

Art Universal Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Universal Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hayal tarafından kuruldu.

Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

24 ay sonra konut teslimlerinin gerçekleşeceği Art Royal Yakacık projesi Royal Group tarafından hayata geçiriliyor. Art Royal Yakacık'ta fiyatlar 495 bin TL'den başlıyor.

Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artıyor!

EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken, Ankara'da gayrimenkulden elde edilen kazanç artışını değerlendirdi.

ABD'de konut alan Türklerin sayısı giderek artıyor!

Nova Group Holding Üst Yöneticisi Müjdat Güler, ABD'lilerin güven, hukuki sistem, tapu sigortası, değer artışı olan ve iyi getiri sağlayan gayrimenkul sattığını söyledi.

YDA Group'tan Pembe Baret projesi!

YDA Group; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle inşaat mühendisliği öğrencileri ile birlikte özellikle inşaat sektöründe kadın istihdamını artırmak, üniversitelerde eğitim gören genç kadın mühendis adayların gelecek umutlarını güçlendirmek amacıyla "Pembe Baret" projesine imza attı.

Kosifler Group otomotiv ve otelciliğe 100 milyon TL yatıracak!

Kuruluşunun 70'inci yılını kutlayan Kosifler Group, 100 milyon TL'lik yatırımla; otomotiv, turizm, gayrimenkul alanlarında büyümesini artırmayı hedefliyor

Art Royal Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 100 bin TL sermaye ile 2015 yılı, 17 Ağustos'ta İstanbul Kartal, Topselvi Mahallesi, Arkoz Sokak' ta kuruldu.

Meklas Group yeni fabrika yatırımını bu yıl tamamlayacak!

Ticari araçlar için hava süspansiyon körükleri üreten Meklas Group, 2014 yılında yüzde 27 büyüdü. Meklas Group Genel Müdürü Selçuk Çelik, geçen yıl gerçekleştirdikleri yatırımla üretim kapasitesini yüzde 30 artırdıklarını belirtti..

Artı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Kalender Çağlayan tarafından 1 milyon liralık sermaye bedeli ile 23 Haziran 2014 tarihinde Pendik, Kaynarca Mahallesi, Sabırlı Sokak'ta kuruldu.

Suerda, SRC Group'la Türkiye'de armatür üretecek!

Dünyanın en büyük bankası Çinli ICBC'nin gelişi Çinli şirketlerin de ilgisini artırdı. Çin'in en büyük armatür üreticisi Suerda, SRC Group'la Türkiye'de armatür üretecek. 700 kişinin çalışacağı tesis, AB'ye ayda 500 bin adetlik ihracat hedefliyor...

Art Universal Group iletişim Haberi

Art Universal Group iletişim

Art Universal Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Hayal tarafından kuruldu.

Art Universal Group İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi konusu:

Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Fatih Mah. Selahaddin Eyyubi CD. N.8 B/97...