02 / 05 / 2024

Artaş inşaat gayrimenkul fuarı

Artaş inşaat gayrimenkul fuarı

11. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılan Artaş İnşaat'ın projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Agit Adkovayçin tarafından kuruldu. 

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

Artaş İnşaat 2019 yılı yatırım planlarını hazırladı!

Yılı anahtar teslim süreciyle kapatan Artaş İnşaat, 2019 için de yatırım planlarını hazırladı. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Tam gaz çalışmaya devam” dedi...

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markası ile yatırımlarına devam ediyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, inşaat sektöründe 40’ıncı yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Avrupa Konutları" markamız, markalı konut sektöründeki başarımızın bir sembolü oldu” dedi...

Artaş inşaat projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu!

11. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılan Artaş İnşaat'ın projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu.

Artaş İnşaat, 2017'de 6 bin 631 konut inşa edecek!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, 2017 hedeflerini anlattı. Çetinsaya "2017'de devam eden projelerle birlikte 6 bin 631 konut, 550 bin 17 metrekareyi bulan ofis ve ticari alan inşa ediyoruz." dedi.

Artaş inşaat gayrimenkul fuarı Haberi

Artaş inşaat gayrimenkul fuarı

Artaş İnşaat; 11. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’nde, Körfez bölgesinden yatırımcılara İstanbul’daki 10 projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz aylarda Körfezli yatırımcılarla Dubai ve Katar fuarlarında bir araya gelen ve projelerini tanıtan Artaş İnşaat, bu fuarda da Körfezli yatırımcıların ilgisini oldukça çekti. 


Bu yıl 11.si düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne 10 projesiyle katılan Artaş İnşaat yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Körfez bölgesinden yatırımcıların Türkiye’deki gayrimenkul projelerini yakından inceleme fırsatı bulduğu fuarda Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Konutları Atakent 4 A, B ve C ile Avrupa Office Ataşehir, Avrupa Konutları Kale 2, Avrupa Konutları Arıcılar, Avrupa Konutları Yamanevler ve ortak girişimle geliştirilen Vadistanbul Park etabı ile Vadipark Seyrentepe projeleriyle katılım gösterdi.


Körfez bölgesinden yatırımcıların Türkiye’de yatırıma sıcak baktıklarını ve...