01 / 05 / 2024

artaş kayabaşı projesi

artaş kayabaşı projesi

Kayaşehir Avrupa Konutları ev fiyatları 580 bin liradan başlayarak değişiyor. 603 daire ve 17 dükkandan oluşan Avrupa Konutları Başakşehir projesinde daire teslimleri 2018 yılının ilk yarısında yapılacak...

Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap için Artaş İnşaat'la sözleşme imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir Kayabaşı 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Artaş İnşaat ile sözleşme imzalandı.

Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap arsa ihalesine en yüksek teklif Artaş'tan!

Emlak Konut Kayabaşı 6. Etap arsa satışı ihalesinin 2. oturumuna en yüksek teklif Artaş İnşaat'tan geldi. İhalenin 1. oturumuna da en yüksek teklifi Artaş İnşaat vermişti.

TOKİ Kayabaşı 2023 projesi için tarih belli oldu! Megakente 163 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayabaşı 2023 projesi için tarih belli oldu. İstanbulluların merakla beklediği projede toplam 163 konut yer alacak.

TOKİ Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor! Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayabaşı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projeyle Fenertepe'ye tam 306 yeni konut geliyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle projesi için düğmeye basıldı! Bağcılar'a 780 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Yenimahalle adıyla yükselecek olan projede 780 adet konut ve 48 adet ticari ünite yer alacak. İşte merakla beklenen proje ile ilgili detaylar...

Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için harekete geçti. Peki Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek olan projenin detayları ne oldu? İşte Avrupa Konutları Esentepe projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Avrupa Konutları Esentepe projesi için düğmeye basıldı! Kartal'a 866 konutluk yeni proje geliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki yeni projesi için düğmeye bastı. Avrupa Konutları Esentepe adıyla yükselecek projede 866 konut ve 16 ticari ünite yer alacak.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Saklı Vadi projesi ön talep topluyor...

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

TOKİ Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kuraları çekildi!

TOKİ tarafından 50 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilen Başakşehir Kayabaşı 1. ve 2. Etap kuraları çekildi...

TOKİ Kayabaşı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayabaşı projesi 250 milyon TL'ye mal olacak. Proje için ÇED süreci başladı.

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Başakşehir Kayabaşı'nda kentsel dönüşüm kapsamında 10 bina yıkıldı!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı'nda inşa edilecek olan sosyal konut projesi kapsamında 10 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

TOKİ İstanbul Kayabaşı projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda 496 yeni konut inşa edecek.

artaş kayabaşı projesi Haberi

artaş kayabaşı projesi


İstanbul Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de inşa edilen Avrupa Konutları Başakşehir projesi Artaş İnşaat imzasını taşıyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesi 44 bin 36 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerine yer veriliyor. Avrupa Konutları Başakşehir projesinde daireler 124 ila 277 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı.



Kayaşehir Avrupa Konutları ev fiyatları!


Kayaşehir Avrupa Konutları ev fiyatları 2+1'lerde 580 bin liradan, 3+1'lerde 701 bin liradan, 4+1'lerde 906 bin liradan, 5+1'lerde 1 milyon 490 bin liradan başlayarak değişiyor.



Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 60 ay için yüzde 1,09 faiz, 120 ay için yüzde 1,10 faiz oranıyla taksitli ödemeler yapılıyor. 


2018 yılının ilk yarısında tamamlanacak olan Avrupa Konutları Başakşehir projesinde 603 adet konut ve 17 ticari ünite olacak. Avrupa Konutları Başakşehir'de...