17 / 05 / 2024

Artaş perakende projeleri

Artaş perakende projeleri

İnşaat sektöründe Avrupa Konutları markasının yaratıcısı Artaş Grubu, perakende sektöründe de yatırımlarını sürdürüyor. Grubun AVM'ler Koordinatörü ve ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç, yatırım açıklaması yaptı..

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı 6 bin 250 konuta imza attı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş Ortaklığı ile hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in '311 yönetim kurulundan güçlü ortaklık ve 6 bin 250 konut çıktı' başlıklı yazısı...

Artaş inşaat projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu!

11. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılan Artaş İnşaat'ın projeleri Körfezli yatırımcılara sunuldu.

Esas Gayrimenkul, 16. Perakende Günleri’ne katılıyor!

Yeni uygulamaların ve perakende dünyasından güncel örneklerin gündeme getirilmesi amacıyla bu yıl 16. kez düzenlenecek olan Perakende Günleri etkinliğine, ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yeni projeleri ve yatırımları ile katılım gösterecek.

Ege Perla ve İFM projelerine 15. Perakende Günleri'nde yoğun ilgi!

İş GYO İzmir’de hayata geçirmekte olduğu Ege Perla ve İstanbul Finans Merkezi projeleri ile 15. Perakende Günleri’nde yerini aldı. Perakende Günleri, dünyaca ünlü konuşmacıları ve markaları ağırlıyor.

Artaş'ın yeni hedefi: AVM'lerde 350 bin metrekare kiralanabilir alan!

Avrupa Konutları markasıyla bilinen Artaş Grubu, inşaat sektöründe yakaladığı ivmeyi turizm ve perakende de sürdürüyor. Önümüzdeki beş yıl içinde ise sektörde 350 bin metrekare kiralanabilir alana çıkmayı hedefliyor.

Artaş Grup'un hedefleri 350 bin metrekare kiralanabilir alan!

Avrupa Konutları markasıyla bilinen Artaş Grubu, inşaat sektöründe yakaladığı ivmeyi turizm ve perakende de sürdürüyor. Artaş Grubu AVM'lerinde 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor.

Artaş Ataköy Çobançeşme'de projeye başlıyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, eylül ayından itibaren gündemdeki yeni projeleri hayata geçireceklerini vurgulayarak, Ataköy Çobançeşme’de yine Kale Endüstri Holding’in arazisindeki projeyi satışa çıkaracaklarını söyledi.

Artaş perakende için 10 milyon dolarlık yeni yatırım planlıyor!

İnşaat sektöründe Avrupa Konutları markasının yaratıcısı Artaş Grubu, perakende sektöründe de yatırımlarını sürdürüyor. Grubun AVM'ler Koordinatörü ve ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç, yatırım açıklaması yaptı..

Artaş 3 AVM'sinde yılda 30 milyon kişiyi ağırlıyor!

Avrupa Konutları markasıyla binlerce aileyi ev sahibi yapan Artaş Grubu, inşaat sektöründe yakaladığı başarıyı turizm ve perakende de sürdürüyor. Artaş Grubu, bu üç AVM’de ayda 2.5 milyon, yılda ise 30 milyon kişiyi ağırlıyor.

Via Properties'in gala gecesi perakende zirvesine dönüştü!

Via Properties 2015 projeleri tanıtım Gala Gecesi 10 Ocak Cumartesi akşamı Crowne Plaza İstanbul Asia'da düzenlendi. Geceye iş dünyasının ünlü isimleri katıldı. Tanıtım gecesi adet perakende zirvesine dönüştü.

Esas Gayrimenkul , proje ve yatırımlarıyla Perakende Günleri'nde!

Ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yeni projeleri ve yatırımlarıyla Perakende Günleri'nde. Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

Artaş İnşaat'ın projeleri çok sattı!

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin hemen ardından konut sektöründe büyük bir hareket gözleniyor. İstanbul'un büyük inşaat projelerini hayata geçiren Artaş inşaat imzası taşıyan Avrupa Konutları markalı projeler prime doymuyor.

Dumankaya'nın projeleri MAPIC'te büyük ilgi gördü!

Dumankaya İnşaat’ın, Fransa’nın Cannes Kenti’nde düzenlenen ve dünyanın en büyük uluslararası perakende fuarı olan MAPIC’te görücüye çıkardığı karma projeleri Ritim İstanbul ve Miks dünya perakendecilerinin beğenisini kazandı...

Artaş perakende projeleri Haberi

Artaş perakende projeleri

İnşaat sektöründe Avrupa Konutları markasının yaratıcısı Artaş Grubu, perakende sektöründe de yatırımlarını sürdürüyor. Grubun AVM'ler Koordinatörü ve ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç, "Yatırım planları sadece büyüme değil, yenilemeyi de kapsıyor. Bu yıl içinde ArmoniPark'a 4.5-5, KayseriPark'a 4.5-5 milyon dolar olmak üzere toplam 10 milyon dolara yakın yatırım yapacağız" diye...