03 / 05 / 2024

artaş yenibosna

artaş yenibosna

Artaş İnşaat, Yenibosna Çobançeşme'de ofis ve otel projesine hazırlanıyor. Topkapı'dan sonra Yenibosna'da da Kale Kilit ile anlaşan Artaş İnşaat'ın ofis ve otel projesinde 86 ofis, 8 dükkan ve 170 otel odası olacak...

Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım!

Toplam 165 adet rezidans daire, 52 adet ofis ve ticari ünitelerin yer aldığı proje 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Artaş Ataköy Avrupa Evleri ulaşım bilgisine göre Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor.

Artaş İnşaat Ataköy Avrupa Konutları iletişim!

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılan proje Yenibosna E-5 üzerinde bulunuyor. Artaş İnşaat Ataköy Avrupa Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 0 380 olarak belirlendi.

Ataköy Artaş Avrupa Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Yenibosna'da Airport AVM'nin yanında bulunan proje 8 bin 796 metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Ataköy Artaş Avrupa Evleri fiyat listesine göre 1+1 daireler 655 bin TL'den başlıyor.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy teslim tarihi!

Daire alanlarının 69 metrekareden başladığı proje Yenibosna 'da Airport AVM 'nin yanında yükseliyor. Artaş Avrupa Konutları Ataköy teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy fiyatları!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Ataköy fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Yenibosna E-5 üzerinde yer alacak proje 8 bin 796 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Yenibosna!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Yenibosna projesinde henüz projelendirme çalışmaları devam ediyor. Ön talep sürecinin devam ettiği Artaş İnşaat Avrupa Konutları Yenibosna projesinde satışların Nisan Mayıs gibi başlaması hedefleniyor.

Artaş İnşaat Yenibosna Projesi!

Nisan- Mayıs gibi satışa çıkması planlanan Artaş İnşaat Yenibosna Projesi kapsamında projelendirme çalışmaları devam ediyor. Artaş İnşaat Yenibosna Projesi'nde ön talep süreci de başladı.

Emlak Konut Yenibosna arsa ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bahçelievler Yenibosna'daki arsa satışı ihalesinin ilk oturumu gerçekleştirildi. 13 firmanın katıldığı ilk oturuma en yüksek teklif 96 milyon TL'yle Kuyumcukent Gayrimenkul'den geldi...

Emlak Konut'tan Yenibosna arsası haberleri açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yenibosna arsası üzerinde şerh ya da mahkeme kararı bulunmuyor.

Emlak Konut Yenibosna arsa satış ihalesinin ilk oturumu bugün 14.30'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bahçelievler Yenibosna'daki arsa satış ihalesinin ilk oturumu bugün saat 14.30'da yapılacak. Söz konusu arsa turizm tesis alanı olarak belirlendi.

Artaş Eclipse Maslak'ta 388 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Artaş Eclipse Maslak projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 388 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve 1 milyon 470 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projede banka kredisi kullanılıyor.

Artaş İnşaat Eclipse Maslak'ta 1 milyon 116 bin TL'ye 3+1!

Artaş İnşaat Eclipse Maslak'ta yer alan dairelerden 140,39 ila 146,93 metrekare alana sahip olan 3+1 evlerin fiyatları 1 milyon 116 bin liradan başlıyor.

Artaş Eclipse Maslak projesinde fiyatlar 388 bin TL'den başlıyor!

Eclipse Maslak projesi 2 kuleden meydana geliyor.Artaş Eclipse Maslak projesinde fiyatlar 388 bin TL'den başlıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

artaş yenibosna Haberi

artaş yenibosna


Avrupa Konutları adıyla konut projeleri inşa eden Artaş İnşaat, Yenibosna Çobançeşme bölgesinde ofis ve otel inşa edecek. Kale Kilit'le Topkapı arsası için anlaşan Artaş İnşaat, Yenibosna'daki projesini de Kale Kilit arazisinde inşa edecek.


Artaş İnşaat Çobançeşme ofis ve otel projesinin alanında Fuzul Otomotiv'e ait Autocity 2. el araç satış ve servis alanı yer alıyor. Bu ay içerisinde başlaması planlanan otel ve ofis projesinin 2016 yılının ilk yarısında tamamlanması hedefleniyor.


8 bin 796 metrekare arsa üzerinde inşa edilecek olan Artaş Yenibosna ofis ve otel projesi 2 blok olarak tasarlandı. Projede A blok ofis, B blok otel olarak planlanıyor. Projede 86 ofis, 8 ticari birim ve 170 adet otel odası olacak. Projede ticari birimler bodrum ve zemin katta yer alacak.


Toplam inşaat alanı...