05 / 05 / 2024

artema banyo 2016 ürünleri

artema banyo 2016 ürünleri

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

Eczacıbaşı Yapı, yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı UNICERA’da 2016’daki yeniliklerini tanıttı.Fuarda VitrA, Artema, Burgbad ve İntema Mutfak fuarın en çok ilgi çeken markaları arasında yerini aldı.

VitrA ve Artema banyo trendlerini UNICERA'da tanıtacak!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor.

2016 banyo ve vitrifiye trendleri!

Konforlu ve şık bir banyo ferah, rahat ve en önemlisi fonksiyonel detaylarla donatılmış bir banyodur. Yeni yılla birlikte 2016 yılının banyo ve vitrifiye trendleri de belli oldu.

28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı ne zaman?

İnovatif fikirler ve sürdürülebilir işbirlikleri için akılcı projelere akılcı çözümler sunan UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı, 23 - 27 ŞUBAT 2016 tarihlerindeTüyap Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece'de profesyonelleri buluşturuyor

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Artema Banyo armatürleri yeniden dönüştürülebilir!

Artema, kalitesi ve dayanıklı ürünleri ile sektörün en güvenilir ve en çok tercih edilen markaları arasındadır. Artema banyo armatürleri de yenilenen tasarımları ile hem daha estetik hem de daha kullanışlı özelliklere sahip.

Artema Somnia serisi zarif tasarımıyla dikkat çekiyor!

Artema, taşınırken banyo aksesuvarlarını da yanında götürmek isteyenlere, kaliteli ve sağlamlığı kadar zarif tasarımıyla da dikkat çeken Somnia serisini öneriyor. Artema Somnia serisi zarif tasarımıyla dikkat çekiyor.

Vitra Elegance banyo serisi klasikten vazgeçmeyenlere özel tasarlandı!

VitrA ve Artema’nın tasarım çizgisini yansıtan Elegance banyo serisi, klasikten vazgeçmeyenlere zamansız bir banyo tasarımı sunuyor. Seri, mermer lavabo tezgahıyla mekâna geleneksel bir şıklık katıyor.

Çamlıca Camii'nin minaresi belirdi! 1 Temmuz 2016'da açılacak!

Yapımına 9 ay önce başlanan Çamlıca Camii inşaatının yüzde 50'lik kısmı tamamlandı. Havadan ilk kez görüntülenen cami inşaatında minareler de görünmeye başlandı. Caminin 1 Temmuz 2016'da açılması planlanıyor...

Orka Banyo Orka Rose serisi ile kaliteyi ön plana çıkarıyor!

ORKA Banyo, yepyeni modellerden oluşan zengin 2014 koleksiyonunda yer alan yeni modeli ORKA ROSE ile sevenleri banyoda da buluşturuyor. Firma, banyolarda kaliteyi ön plana çıkarıyor.

Green Village projesinde Mayıs 2016'da teslim! 219 bin TL'ye!

Green Village projesinde yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek. Proje kapsamında yer alan daireler 4 oda 1 salon bahçeli ve teras dublekslerden oluşuyor

Loft Dragos'ta metrekaresi 4 bin 500 liraya! Mayıs 2016'da teslim!

2016 yılının Mayıs ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Loft Dragos projesi 55 metre boyunda 18 katlı tek bloktan meydana geliyor. Konutların tavan yüksekliği 3 metre olarak tasarlanıyor.

Loft Dragos teslimleri Mayıs 2016'da!

Erguvan İnşaat Demirbaş Yapı Ortaklığı, üçüncü projelerini Dragos'ta satışa çıkardı. 2016 yılının Mayıs ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Loft Dragos projesi, 100 konut ve alanlar 350 metrekare olan 1 ticari birimden meydana geliyor...

artema banyo 2016 ürünleri Haberi

artema banyo 2016 ürünleri

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu, VitrA, Artema ve Burgbad markalarının 2016 banyo ve seramik koleksiyonlarını, 23-27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da tanıtıyor. VitrA’nın ileri teknoloji ve tasarım anlayışıyla üretilen koleksiyonlarında, kişiselleştirilmiş konfor, işlevsel, erişilebilir ve duyulara daha fazla hitap eden tasarımlar ön plana çıkıyor. VitrA’nın 2016 koleksiyonunda trendlere öncülük edecek modern veya klasik tasarımları; sıcaklığıyla mekânları ısıtacak, hiç eskimeyecek zamansız ve şık mekanlar yaratmaya hazırlanıyor. Fuarda, birbirinden farklı boyut, doku, desen ve yüzey seçeneklerine sahip onlarca yeni tasarımın tanıtılmasının yanı sıra, VitrA’nın yeni müşteri deneyimi VitreAlity sayesinde, ziyaretçilerin ürünleri gerçeğe en yakın haliyle deneyimleme, hayal ettikleri banyoyu 3 boyutlu olarak görme ve inceleme fırsatı sunulacak.

Konuyla ilgili; Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu Pazarlama Başkan Yardımcısı Deniz...