08 / 05 / 2024

Artı 5 Mimarlık Mühendislik İnşaat

Artı 5 Mimarlık Mühendislik İnşaat

Artı 5 Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Limited Şirketi, Mazlum Kılıç ve Seracettin Çelik ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi'nde kuruldu.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 5.000.000,00  TL sermaye bedeli ile Gürkan Özdemir ve Murat Ateş ortaklığı ile kuruldu.

Kontrast Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kontrast Mimarlık İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Erdem Kalkan tarafından kuruldu.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ekmekci tarafından kuruldu.

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Astrum Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Asim Atmaca ve İbrahim Halil Karaburç ortaklığında kuruldu.

Parcs Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Parcs Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Argun Alıcı taarfından kuruldu.

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yukat Yapı İnşaat Elektrik Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Uysal tarafından kuruldu.

Özdenge Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdenge Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Peker tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven ortaklığı tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven tarafından kuruldu.

Artı 5 Mimarlık Mühendislik İnşaat Haberi

Artı 5 Mimarlık Mühendislik İnşaat

Artı 5 Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Limited Şirketi, Mazlum Kılıç ve Seracettin Çelik ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Arnavutköy, Bolluca Mahallesi'nde kuruldu. 


Artı 5 Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve...