05 / 05 / 2024

Artı Metrik iletişim

Artı Metrik iletişim

Artı Metrik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Tiryaki tarafından kuruldu.

Dünyaca ünlü banka: ‘Faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dili de önemli’

Almanya merkezli dünyaca ünlü Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’na yönelik bir rapor yayımladı. Deutsche Bank, faiz artışı kadar Merkez Bankası’nın iletişim dilinin de önemli olduğunu vurguladı.

Artı Metrik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artı Metrik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Tiryaki tarafından kuruldu.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleşecek olan projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Elysium Şişli Art iletişim bilgileri!

Elysium Şişli Art iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi. Toplam 2 bin 950 metrekare alan üzerine yayılan projede toplam 214 adet daire yer alıyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları iletişim!

Açık artırma ihalesi için ön talep toplayan Başakşehir Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede başvurular için son gün 13 Mart olarak belirlendi.

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir iletişim!

Kent Meydanı Dükkanları Başakşehir iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Açık artırma ihalesi için ön başvuru yapılan proje 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunuyor.

Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı müşterileri artıyor!

İletişim ve gayrimenkul sektörünün deneyimli PR profesyoneli Gürsu Bahar Ünal tarafından yeni bir iletişim danışmanlığı şirketi kuruldu.Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, müşterileri gün geçtikçe artıyor!

Efe Bezci: Ofis konumlanmaları sayesinde sektörler birbirleriyle kolay iletişim kuruyor!

Çalışma performansını arttırmaya yönelik detaylarla zenginleşen ofislerin değeri her geçen gün artıyor. Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, doğru ofis konumlanmaları sayesinde sektörlerin birbirleriyle kolay iletişim kurduğunu belirtti.

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli iletişim!

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ön taleplerin toplandığı Elysium Art Şişli Bomonti projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Brooklyn Park Fikirtepe iletişim!

Brooklyn Park Fikirtepe iletişim, ulaşım ve adres bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Brooklyn Park Fikirtepe daire fiyatları 406 bin 704 TL'den başlayarak kata ve konuma göre değişerek artıyor...

Elysium Art Şişli iletişim!

İstanbul Avrupa yakası Şişli Bomonti bölgesinde hayata geçirilen Elysium Art Şişli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası şu şekilde: 444 5 350. Projede banka kredisi kullanılıyor...

Ofton İnşaat Elysium Art Şişli iletişim!

180 metrekarelik kat bahçesi, sauna, yüzme havuzu, fitness, kapalı otopark gibi sosyal imkanların sunulduğu Ofton İnşaat Elysium Art Şişli iletişim bilgileri için haberimizi okumanız yeterli..

LG, tüketicilerin beyaz eşyalarıyla iletişim kurmalarını sağlıyor!

Güney Koreli LG, geliştirdiği HomeChat (Evle mesajlaşma) teknolojisiyle tüketicilerin akıllı fırın, buzdolabı ve çamaşır makinesi gibi beyaz eşyalarıyla iletişim kurmalarını sağladı. Artık tek bir mesajla eve gitmeden ev işi yapmak mümkün...

Artı Metrik iletişim Haberi

Artı Metrik iletişim

Artı Metrik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Tiryaki tarafından kuruldu.

Artı Metrik Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Şirket iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili her türlü elektrik,elektronik,mekanik, optik ve yazılımla ilgili araştırma, geliştirme ve üretim yapar veyaptırır, sistemler ve tesisler kurar, işletir, sistemlerin tamir, bakım ve onarımını yapar, kiralar ve taahhütlere girer ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler...

Adres: Altıntepe Mah.Cihadiye Cad. Kopuzlar İnşaat Apt. No:98/2...