03 / 05 / 2024

artı yatırım çeşme

artı yatırım çeşme

Artı Yatırım Holding'in bağlı ortaklığı olan AYH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş, Çeşme Alaçatı Port 7.Faz Projesi dahilinde değerlendirilmek üzere 1,4 milyon lira bedelle arsa aldı...

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Yeni yatırımın adresi hurda sektörü mü oluyor? Fiyatlar gün geçtikçe artıyor! Sektördeki dalgalanmalar inşaat sektörüne paralel olarak ilerliyor. Peki yatırımcılar bu alana mı kayıyor? İşte 1 Şubat 2023 fiyat listesi…

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Faizler düştü, iş’e yatırım zamanı!

Faizlerin düşmesi nedeniyle, iş’e yatırım yapmak için en uygun zamana girdik. Düşük faiz oranları, özel sektörün yatırım iştahını artırdı ve işe yatırım yapmak için uygun zamanı oluşturdu.

AVM’ler eğlence alanlarına yatırım yapıyor!

Yılın ilk çeyreğinde AVM ciroları yüzde 8,5 artış kaydetti. Aynı dönemde ziyaretçi sayısı yüzde 4,7 geriledi. AVM’ler müşterisini yeniden çekmek için eğlence alanlarına yatırım yapıyor.

Çorlu Orion AVM'ye otel ve kapasite artışı yatırımı!

Trakya'nın ilk alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Orion AVM'de kapasite artışı ve 110 odalı şehir oteli yatırımı yapılacak.

Bursa Yenişehir'e 100 milyon TL'lik alt yapı yatırımı!

AK Parti ilçe Başkanı Adnan Kamıl, “Bugüne kadar yaptığımız 50 milyon liraya mal olan atık su arıtma tesisi, 61 köy ve ilçe merkezinde yapılan kanalizasyon hatları, içme suyu hatları ve üst yapıdaki asfaltlama çalışmaları ile birlikte yerin altına 100 milyon liralık bir yatırım yaptık.''dedi.

Gayrimenkul yatırımında nelere dikkat edilmeli?

Gayrimenkul alım satımı bugün en çok kazandıran yatırım çeşitlerinden biri olarak görülüyor. Peki gayrimenkul yatırımı yaparken nelere dikkat etmeliyiz?

Emlak yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli?

Gayrimenkul alım satımı bugün en çok kazandıran yatırım çeşitlerinden biri olarak görülüyor. Ülkemizde emlak alanındaki canlanma da düşünüldüğünde, son derece mantıklı bir karar ile emlak yatırımı yapmak için harekete geçilebilir.

Megapol Group'tan İzmir'e 800 milyon TL'lik yatırım!

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, inşaat sektöründeki büyüme hızıyla 7 yıl içerisinde İstanbul ve Ankara’yı geçeceğini öngördüğü İzmir’e bu yıl 3 yeni projeyle 800 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Albostan Gayrimenkul Yatırım Eğitim Turizm Organizasyon ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Albostan Gayrimenkul Yatırım Eğitim Turizm Organizasyon ve Müteahhitlik Hizmetleri Anonim Şirketi, E.Shafıq Yacub Alblbısı Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bayrampaşa, Muratpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Ege-Koop İzmir'e 1 milyar 500 milyon dolarlık yatırım yaptı!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "2015'te Güzelbahçe'den Menemen'e kadar projelere 25 milyon liralık yatırım yaptık. 2016, proje tamamlama yılı olduğu gibi; Ege-Koop'un birikimini çeşitli illere taşıma yılı olacak" dedi.

Kale İmar Planlama Şehircilik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kale İmar Planlama Şehircilik İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Onur Oral Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

artı yatırım çeşme Haberi

artı yatırım çeşme


Artı Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama şöyle:


Bağlı Ortaklığımız AYH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. ile ilgili olarak 08/07/2013 tarihinde yapmış olduğumuz açıklamaya istinaden, Çeşme Alaçatı Port 7.Faz Projesi dahilinde değerlendirilmek üzere; detayları aşağıda verilen gayrimenkullerin alım işlemleri Bağlı Ortaklığımız AYH Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.tarafından gerçekleştirilmiş olup, tapu işlemleri tamamlanmıştır.


1- İzmir ili Çeşme ilçesi, Alaçatı köyü, Akçakaya mevkii 10 Pafta, 1169 Parsel Sayılı taşınmazın 153.000 TL +KDV (Yüz elli üç bin TL. ) bedelle, 

2- İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı köyü, Peremerya mevkii 10 Pafta, 1172 Parsel Sayılı taşınmazın 184.000 TL+KDV (Yüz seksen dört bin TL. ) bedelle,

3- İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı köyü, Peremerya mevkii 10 Pafta, 1184 Parsel Sayılı taşınmazın 479.000 TL+KDV (Dört yüz yetmiş dokuz bin TL. ) bedelle, 

4- İzmir ili,...