16 / 05 / 2024

artı yatırım Türkan Eyibil

artı yatırım Türkan Eyibil

Artı Yatırım Holding A.Ş'nin yaptığı açıklamaya göre; Artı Yatırımın pay sahipleri ilişkiler birim yöneticisi ve Muhasebe Müdürü Arzu Altun'un iş akdi feshedildi. Mali İşler ve Muhasebe Direktörlüğü görevine Türkan Eyibil getirildi.

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Türkler, Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor!

Açıklanan rakamlara göre, Golden Visa ile konut sahibi olanlar yüzde 40 arttı. Türk iş insanları artık Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor. İşte detaylar...

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası aktiflerini yüzde 131, karını ise yüzde 78 artırdı!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 2022’nin üçüncü çeyreğinde aktiflerini geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 131 oranında yükselterek 79 milyar Türk Lirası'na çıkardı. Kredi, Eylül 2022'de yıllık bazda yüzde 119 artarak 55 milyar lira oldu. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarındaki artış tiny houseları yatırım aracına dönüştürdü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen ve git gide artan konut fiyatları, imarlı arazi gerektirmeyen tiny houseları adeta bir yatırım aracına dönüştürdü.

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

EBRD 2020'de en büyük yatırımı Türkiye'ye yaptı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), geçen yıl 1,7 milyar avro ile en fazla yatırımı Türkiye'ye yaptı.

ODE Yalıtım'dan 125 milyon TL'lik yatırım!

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yaptığı açıklamada “2023 yılına kadar AR-GE, dijital dönüşüm, operasyonel verimlilik ve üretim tesislerimizdeki kapasite artışı için 125 milyon TL'iik yatırım hedefliyoruz" dedi.

Türkiye gayrimenkul yatırımında güvenli liman oldu!

ART Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Taşkın, "Türkiye, gayrimenkul yatırımında da ön plana çıkıyor. Yabancı alıcı gayrimenkul yatırımlarını Türkiye’ye kaydırıyor" dedi...

Müberra Eresin: Anadolu'da otel yatırımı artışı sevindirici!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin yaptığı açıklamada Anadolu şehirlerinde otel yatırım artışının sevindirici olduğunu söyledi.

artı yatırım Türkan Eyibil Haberi

artı yatırım Türkan Eyibil


Artı Yatırım Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama şu şekilde; 

1.Şirketimizin pay sahipleri ilişkiler birim yöneticisi ve Muhasebe Müdürü Arzu Altun'un iş akdinin feshedilmesine,


2.Şirketimizin Sermaye Piyasası Mevzuatından kaynaklanan yükümlülüklerinin yerine getirilmesinde ve Kurumsal Yönetim Uygulamalarında koordinasyonun sağlanması ve yönetim kurulu ile pay sahipleri arasında iletişimi sağlamak üzere pay sahipleri ilişkiler birim yöneticisi ve aynı zamanda  Mali İşler ve Muhasebe Direktörlüğü görevine Türkan Eyibil'in atanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir.  ...