26 / 07 / 2024

Artık proje maketleri de cebe girecek

Artık proje maketleri de cebe girecek

3DKonut.com, akıllı telefon ve tablet bilgisayarlar için geliştirilen 3 boyutlu bir uygulama olan ''Sanal gerçeklik'' isimli Augment programını kendi sistemine uyarladı. Artık yeni projeler her yere taşınabilecek.

Konut alıcısı artık daha bilinçli hareket ediyor!

Keten Proje Yönetim Kurulu Üyesi, Proje Mimarı Buket İraöz, günümüzde konut alıcısının artık daha bilinçli hareket ettiğini ve marka projelere yöneldiğini belirtti.

Vedat Ülger: Rezidanslar artık lüks değil!

Son yıllarda hayata geçirdikleri rezidans projeleriyle adından sıkça söz ettiren Crystal Towers'ın Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Ülger rezidansların artık lüks olmaktan çıktığını belirtti.

Fikret Orman: Artık stadımıza kavuşmak istiyoruz!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni statları Vodafone Arena'nın yapımının devam ettiğini belirterek "Artık stadımıza dönmek istiyoruz, stadımıza kavuşmak hepimizin ortak temennisi" dedi.

Murat Kurum: Artık dar gelirli için Kayaşehir’de ev yapılamaz!

Dar gelirli vatandaşların İstanbul Kayaşehir’de bile ev sahibi olma şansı bitti. Bölgede yeni evlerin metrekare satış fiyatı 4 bin lirayı aşarken, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Artık dar gelirli için Kayaşehir’de ev yapılamaz” dedi.

Türkler, Rusya'da 1,8 milyar dolarlık proje üstlendi!

İlk 8 ayda Rusya'dan 9,1 milyar dolarlık enerji ithalatı yapılırken, Türk müteahhitleri Ocak-Haziran döneminde Rusya'da 1,8 milyar dolarlık proje üstlendi.

Başakşehir Vadiyaka: Hem oturumluk hem yatırımlık proje!

Şehir Hastanesi’ne 1 dakika mesafede yer alan proje 18 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Başakşehir Vadiyaka: Hem oturumluk hem yatırımlık proje olarak tanıtılıyor.

Tahir Tellioğlu: Artık inşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Mühendisleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, seçimlerin demokrasi şöleni havasında geçtiğini belirterek, "Artık milletimizin ve inşaat sektörümüzün önü açıktır" dedi.

Artık milletimizin ve inşaat sektörümüzün önü açık!

İnşaat Mühendisleri Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, seçimlerin demokrasi şöleni havasında geçtiğini belirterek, "Artık milletimizin ve inşaat sektörümüzün önü açıktır" dedi.

Victorinox ile artık mutfaklar daha renkli!

Victorinox, birinci sınıf çelikten üretilen ve keskinliğini uzun yıllar koruyan mutfak bıçaklarını mutfakta vakit geçirmeyi sevenlerin beğenisine sunuyor. Farklı stillerde tasarlanan Victorinox bıçak setleri ile mutfaklar artık daha renkli olacak.

Binali Yıldırım: İzmir artık atağa geçmeli!

Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluşan Binali Yıldırım, son yıllarda hayli kan kaybeden İzmir'in artık atağa kalkması gerektiğini söyledi.

Murat Kader: Tasarımlar artık mahallelere inmeye başladı!

Mimar Murat Kader, tasarımın artık mahallelere inmeye başladığını ve bu sayede mimarların değerlerinin anlaşıldığını söylüyor. Kader, “Ayşe Hanım Teyzem projeleri okumaya başladı. Bizi mimar yapan yatırımcı değil Ayşe Teyze” diyor

Türkler Maldivler’e 200 milyon dolarlık proje yaptı!

El değmemiş adalarını ihaleyle satışa çıkaran Maldivler’e Türk yatırımcı ilgisi giderek artıyor. Güneydoğu Asyalılar’ın yatırımda öne çıktığı Hint Okyanusu’ndaki adalarda Türkler toplam değeri 200 milyon doları aşan 3 büyük proje geliştirdi.

Alpay Çoban Eksen Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpay Çoban Eksen Mimarlık Proje Yönetimi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alpay Çoban tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ağustos 2015 tarihinde Avcılar'da kuruldu.

Artık proje maketleri de cebe girecek Haberi

Artık proje maketleri de cebe girecek

Bu uygulama ile artık, yeni projelerin maketini cebe sığdırdıklarını ve böylece her yere taşınabilir hale getirdiklerini belirten 3DKonut.com yöneticisi Aybars Görpe ''Firma sahipleri, müteahhitler ya da satış temsilcileri, yüksek maliyetli proje maketlerine gerek olmadan ve satış ofisine bağımlı kalmadan cep telefonu ya da tablet bilgisayar yardımıyla her yerde konut projelerinin 3 boyutlu sunumunu yapabilecek''...