04 / 05 / 2024

Artıpro Mobilya İnşaat nerede

Artıpro Mobilya İnşaat nerede

Artıpro Mobilya İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile H. Hısham Abdeın ve Hısham Fahmı Abdeın ortaklığında kuruldu.

Almanya'da inşaat işçileri ayaklandı! Maaşlar artırılsın!

Almanya'da, binlerce inşaat işçisi adına açıklama yapan İnşaat, Tarım ve Çevre Sendikası, hükümetten, işçilere en az 500 Euro olacak şekilde maaş zammı talep etti.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Art Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Ekmekci tarafından kuruldu.

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art Hub Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir ve Osman Can ortaklığında kuruldu.

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Reklam Organizasyon Kağıt Matbaa Metal Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Beydilli tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven ortaklığı tarafından kuruldu.

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gastro Art Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Karaca ve Furkan Canseven tarafından kuruldu.

Biko Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biko Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahdet Görünüş tarafından kuruldu.

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İdol Tasarım Mobilya İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 250 bni TL sermaye bedeli ile Vakkas Atılmış tarafından kuruldu.

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fiba Dekorasyon Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Kuberoğlu Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuberoğlu Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de İsmet Kaba tarafından kuruldu.

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryap Mobilya İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Orkun Uçar tarafından kuruldu.

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Az Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Alvan Gasımov, Asıf Nasırov, Cezmi Aysoy ve Hakan Aycan ortaklığında kuruldu.

Artıpro Mobilya İnşaat nerede Haberi

Artıpro Mobilya İnşaat nerede

Artıpro Mobilya İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi dün Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile H. Hısham Abdeın ve Hısham Fahmı Abdeın ortaklığında kuruldu. 


Artıpro Mobilya İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:

Her türlü ev, işyeri mobilya ve ekipmanlarının üretimi alımı,satımını,ithalatını,ihracatını yapmak. 2-Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak veya kat karşılığı sözleşmeler yaparak ikamet amaçlı binalar ve konutlar yapmak,inşaatlarda kullanılan bilumum malzemeler demir tuğla çimento pvc (vb).yurt içinden ve yurt dışından almak, satmak .Bu malzemelerin üretimi için tesis vefabrikalar kurup imalatını yapmak. Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayri menkulleri , menkul mallar , şirket konusu ile ilgili motorlu kara nakil vasıtaları ile makine ve tesislerin alınması, satılması, kiraya verilmesi,kiralanması işlemlerini...