25 / 07 / 2024

Artısan Mimarlık iletişim

Artısan Mimarlık iletişim

Artısan Mimarlık Limited Şirketi Bayrampaşa'da 35 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Hüsai Ersin tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerindeki artış iç mimarlık hizmetlerini de etkiledi!

Konut fiyatları son üç yılda bayağı yükseldi. Buna ek olarak inşaat malzemelerinin fiyatları da arttı. Bu duruma bağlı olarak iç mimarlık hizmet bedeli de yükseliyor.

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Seft Construction Architedt İnşaat Mimarlık Elektrik Elektronik Ve Bilişim İth.İhr.Tic.San.Ltd.Şti. bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ebrar Tuyan Yalçınkaya tarafından kuruldu.

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zor Art Yapı Mimarlık Ve İnşaat Restorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Zor tarafından kuruldu.

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bms 2000 İnşaat Makina Turizm Reklamcılık Mimarlık Bilişim Organizasyon Pazarlama Ltd.Şti.'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Decor Yapısan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Ersin Bulut tarafından kuruldu.

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı Seramik Mimarlık Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Suat Dadak tarafından kuruldu.

Dimka İnşaat Mimarlık Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dimka İnşaat Mimarlık Bilişim Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kardelen Acar tarafından kuruldu.

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mi Art Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gül , Mustafa Uysun kuruldu.

Artısan Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Artısan Mimarlık Limited Şirketi Bayrampaşa'da 35 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Hüsai Ersin tarafından kuruldu.

Art Mirror Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Art Mirror Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Öner tarafından kuruldu.

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülbay Group Mimarlık Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aykut Baygın ve Mehmet Nurettin Gülümseyen ortaklığında kuruldu.

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asad Tasarım İnşaat Mimarlık Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Agit Sağın tarafından kuruldu.

Artısan Mimarlık iletişim Haberi

Artısan Mimarlık iletişim

Artısan Mimarlık Limited Şirketi Bayrampaşa'da 35 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Hüsai Ersin tarafından kuruldu.

Artısan Mimarlık Limited Şirketi konusu:
Her türlü yapı ve tesislerin mimarlık ve mühendislik hizmetlerinin yürütülmesi,plan ve projelerin çizilmesi ve her türlü teknik uygulama sorumluluklarını üstlenilmesini yapmak. Her türlü plan,mimari proje düzenlenmesi,statik proje düzenlemek,imar planları, hazırlanması,altyapı projeleri hazırlama, uygulama yapmak, açık alan düzenlemesi,bahçe mimarlığı(peyzaj)işleri yapmak, Konusu ile ilgili her türlü hafriyat,taşımacılık,taahhüt işleri yapmak,restorasyon,rekonstrüksiyon işleri yapmak Her türlü mimarlık ve mühendislik ve inşaat alanlarında kullanılan bilcümle malzeme yapı elemanları ve yapı bilişimleri ile sıhhi tesisat malzemelerinin inşaat makine ve elemanlarının ithalatı veya ihracatı ve dahili ticareti ile pazarlamasını yapmak Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik...