25 / 07 / 2024

Artuklu Belediyesi

Artuklu Belediyesi

Artuklu Belediyesi, ilçenin Yenişehir Mahallesi´nde işgal edilen Barış Caddesi´nin ulaşıma açılması için çalışmalara başladı. Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, iş makineleriyle caddede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mardin Artuklu'nun iki mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

Yaşanabilir bir ilçe amacıyla çalışmalarına devam eden Mardin Artuklu Belediyesi Ensar ve Saraçoğlu Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor.

Mardin Artuklu'nun yolları asfaltlandı!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, merkez Artuklu ilçesine bağlı İstasyon ve Hamzabey(Zinar) mahallelerinde 11,5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Mardin Artuklu'ya yeni yol!

Mardin Büyükşehir Belediyesi merkez Artuklu ilçesinde 4. Sokak’ta 6,5 metre genişliğinde yol yaparak, 4 bin metre kare kilitli beton parke döşedi.

Tarihi Mardin Çarşıları restore edilecek!

Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Artuklu Belediyesi “Tarihi Mardin Çarşılarının Restorasyon Projesi” için esnaflarla bir araya geldi.

Artuklu Barış Caddesi ulaşıma açılacak!

Artuklu Belediyesi, ilçenin Yenişehir Mahallesi´nde işgal edilen Barış Caddesi´nin ulaşıma açılması için çalışmalara başladı. Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, iş makineleriyle caddede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mardin Artuklu Aran Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Artuklu Belediyesi tarafından “Her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi” projesi kapsamında yapıllan, ilçenin Aran Mahallesinde inşa edilen Sosyal Yaşam Merkezi halkın hizmetine sunuldu.

Mardin Kalesi'nin açılması için imza kampanyası başlatıldı!

Mardin Büyükşehir ve Artuklu Belediyesi ile STK'ların ortaklaşa başlattıkları "Mardin Kalesini istiyoruz" imza kampanyasına yurt içinde ve dışında büyük destek veriliyor.

TOKİ Artuklu'ya 4 bin metrekare parke taşı döşendi!

Mardin'deki Birinci TOKİ konutlarının olduğu caddelere 4 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi. Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin Mardin merkez Artuklu'nun mahallelerinde kilitli parke taşı döşemeleri aralıksız sürüyor.

Şişli Belediyesi ve Sinpaş Şişli'ye sanat parkları yapacak!

Sinpaş A.Ş. ve şişli Belediyesi, uzun soluklu bir projeyi hayata geçiriyor...

Kadıköy Belediyesi'nden satılık 2 arsa!

Kadıköy Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde 2 adet arsa satacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, mekanik tesis yaptıracak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kayak bölgesine 6 adet mekanik tesis yaptıracak

Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını yaptıracak!

Kocaeli'de Başiskele Belediyesi, Seymen Koru Parkını açık ihale usulü ile yaptıracak

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

Artuklu Belediyesi Haberi

Artuklu Belediyesi

Mardin´in merkez Artuklu ilçesinde artan nüfus ve araç sayısı, trafiği sorun haline getirdi. Trafik sorununa çözüm bulmak için girişimlerini sürdüren Artuklu Belediyesi, Yenişehir Mahallesi´ndeki Barış Caddesi 1. Sokak´taki 135 metre uzunluğundaki yolu yeniden halkın kullanımına açıyor. Belediye, imar planında cadde ve yol olarak görülen ancak işgal edilerek ulaşıma kapatılan yolu genişleterek yeniden trafiğe açılması için çalışmalara başladı. Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, iş makineleriyle caddede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Çalışmalar hakkında bilgi veren Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak, belediye ekiplerinin yaptıkları çalışma ile işgal edilen yerlerin tekrar ulaşıma açılması için çalışma başlattıklarını aktararak, “İnsanlarımıza büyük kolaylık sağlayacak olan bu yolun çalışması aralıksız bir şekilde yürütülüyor. Daha önce kapalı olan yolu trafiğe ve yayalara açacağız. Alternatif bir yol daha kazandırmak istiyoruz....