27 / 04 / 2024

Artuklu Yapı

Artuklu Yapı

Artuklu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Nihat Sekizkardeş, Cevdet Fatih Ertansel, Erhan Kement tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

Mardin Artuklu’da 1.600 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz hafta başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Mardin’de de konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Mardin Artuklu Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

TOKİ Mardin Artuklu 420 konut ihalesi yarın!

Mardin İli, Artuklu İlçesi Nur Mahallesi 420 Adet Konut , 1 Adet Cami ve 2 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mardin Artuklu Nur Mahallesi 2020 projesinin kura çekilişi bugün yapılacak.

TOKİ Tunceli projesinin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Tunceli Artuklu'da hayata geçireceği 206 konutun ihalesi yapıldı.

Artuklu Turizm Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artuklu Turizm Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Abdulselam Arasan tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mardin Artuklu'da 15 Temmuz Şehitler Camii açıldı!

Mardin merkez Artuklu ilçesinde 15 Temmuz Şehitler Camii ibadete açılırken Hz. Osman Camii ve Üniversite Camii’nin yapımı ise sürüyor.

Mardin Artuklu Devlet Hastanesi'nin depreme dayanıklılığı belirleniyor!

Mardin Artuklu'da bulunan ve yıllarca Devlet Hastanesi olarak hastalara hizmet verilmesi için kullanılan eski hastane binası kadın ve çocuk hastanesine dönüştürülecek. Devlet hastanesinde depreme dayanıklılık testi yapıldığı belirtildi.

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işi ihalesi bugün!

TOKİ Mardin Artuklu 141 ha alanda imar uygulaması işleminin yapılması hizmet alım işi, hizmet alımı bugün saat 11:00'de açık artırma ile ihale edilecektir.

Mardin Artuklu Aran Sosyal Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Artuklu Belediyesi tarafından “Her mahalleye bir Sosyal Yaşam Merkezi” projesi kapsamında yapıllan, ilçenin Aran Mahallesinde inşa edilen Sosyal Yaşam Merkezi halkın hizmetine sunuldu.

MARSU'nun alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Artuklu İlçesinin İstasyon Mahallesi’nin yıllardır altyapı (kanalizasyon) sorunu olan ve yapımı ihmal edilen MARSU ekiplerinin çalışma başlatmasıyla ile çözüme kavuşuyor.

Mardin Artuklu'da 3.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Mardin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarfından Artuklu'da bulunan 2 arsa, 3 milyon 975 bin 232 bin TL'ye ihaleye çıkarılıyor. İşte Resmi Gazete'de yapılan açıklama.

Mardin Artuklu Üniversitesi'nin yerleşke yolu düzeltildi!

2009 yılında, Mardin Artuklu Üniversitesinin yerleşke alanında yapılacak inşaatlar için servis yolu olarak kullanılan ve kampüs binalarına giden anayola bağlantıyı sağlayan yol düzenleme çalışmaları büyük bir hızla başladı.

Artuklu Yapı Haberi

Artuklu Yapı

Artuklu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Nihat Sekizkardeş, Cevdet Fatih Ertansel, Erhan Kement tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Artuklu Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar 


üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve 


müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya 


yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...