01 / 07 / 2024

Artvin Ardanuç Gevhernik Otel açılış

Artvin Ardanuç Gevhernik Otel açılış

Ardanuç’ta 3 yıldızlı 54 yataklı Gevhernik Oteli düzenlenen törenle hizmete girdi. Selahattin, Tarık ve İsmet Öztürk kardeşlerin Ardanuç’ta ki tarihi Gevhernik ( Adakale) Kalesi ismini verdikleri otelin açılışı yapıldı.

TOKİ Artvin Ardanuç 197 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Artvin Ardanuç projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ Artvin Ardanuç 197 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Artvin Ardanuç projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Artvin Ardanuç'ta 197 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Artvin Ardanuç'ta 197 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

Yıldırım Demir, Ardanuç Belediye Başkanı oldu!

Artvin'in Ardanuç ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Yıldırım Demir kazandı...

Artvin Ardanuç 2. Etap TOKİ 2019 başvuru detayları!

Artvin Ardanuç 2. Etap TOKİ 2019 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 160 adet konut bulunuyor.

TOKİ Artvin Ardanuç 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Artvin Ardanuç 2019 projesi başvuruları ne zaman başlayacak? TOKİ Artvin Ardanuç 2019 başvuru tarihleri, TOKİ Artvin Ardanuç 2019 detayları belli oldu mu? İşte TOKİ Artvin Ardanuç 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla...

Artvin Şavşat ve Ardanuç'ta acele kamulaştırma kararı!

Maliye Bakanlığı tarafından Artvin'de acele kamulaştırma yapılacak. Şavşat ve Ardanuç'taki 31 gayrimenkul karar kapsamında acele kamulaştırılacak...

Artvin'deki Yeni Rabat Kilisesi'nin ulaşımı meclis gündeminde!

Artvin'nin Ardanuç ilçesine bağlı Bulanık köyünde bulunan Yeni Rabat Kilisesinin ulaşım ve çevre koşulları mecliste konu oldu. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Tepedüzü Köyü'nün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Ardanuç ilçesine bağlı Tepedüzü Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Ardanuç-Ardahan yoluna Meclis araştırma komisyonu!

25 milletvekili Artvin ilinde uzun yıllardan beri devam eden ancak hâlâ tamamlanamayan Ardanuç-Yalnızçam-Ardahan kara yolu için Meclis araştırma komisyonu açılmasını talep etti..

Artvin Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolu mecliste konu oldu!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Artvin ili Ardanuç ilçesi Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

Artvin Engelsiz Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Artvin Engelsiz Yaşam Kültür ve Sanat Merkezi yarın saat 12.00'de düzenlenecek olan törenle hizmete açılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, resmi açılışa herkesi davet etti.

Artvin Murgul Bakır Maden Ocağı halk toplantısı 17 Mayıs'ta!

Sebahattin Yıldız tarafından, Artvin Murgul'da Kapalı İşletme Bakır Maden Ocağı'nın yapımı için 17 Mayıs günü saat 13:30'da halk toplantısı düzenlenecek. Toplantı Petek Köyü Merkez Eski Okul Binası'nda gerçekleşecek.

Artvin Ardanuç Gevhernik Otel açılış Haberi

Artvin Ardanuç Gevhernik Otel açılış

Ardanuç’ta 3 yıldızlı 54 yataklı Gevhernik Oteli düzenlenen törenle hizmete girdi.


Selahattin, Tarık ve İsmet Öztürk kardeşlerin Ardanuç’ta ki tarihi Gevhernik ( Adakale) Kalesi ismini verdikleri otelin açılışı yapıldı.


Ardanuç’ta yapılan açılış Törenine Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Belediye Bakanı Mehmet Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Alaattin Akbaş, İl Kültür Turizm Müdürü Hüseyin Ateş, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, Ardanuç Kaymakamı Abdil Koç, Ak Parti İl Başkanı Erkan Balta, MHP İl Başkanı Serdar Kılınç ve Ardanuçlular katıldı.


Törenin açılış konuşmasını otel sahiplerinden Selahattin Öztürk yaptı. Öztürk,  yoğun bir çalışmanın ardından bu oteli Ardanuç kalkının hizmetine sunduklarını söyledi.


Öztürk açılışa katılanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederek; Yoğun bir emek vererek bir yıl içerisinde bu otelimizi açmayı Allah nasip etti.  Bu otelin bu hale gelmesinde...