04 / 05 / 2024

Artvin Cerattepe son durum

Artvin Cerattepe son durum

Artvin Cerattepe mevkiinde şantiye kuran maden şirketinin çalışma yapıp yapmadığını görmek için bölgeye gitmek isteyen 7 kişilik heyete Artvin Valiliği'nden izin çıkmadı.

TOKİ Artvin projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 408 yeni konut geliyor!

TOKİ Artvin projesi için son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçeye 408 yeni konut geliyor... Bu konutları sakın kaçırmayın...

TOKİ Artvin projesinde son dakika! Sadece o ilçeye 197 yeni konut geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Artvin projesinin ihalesini 23 Ocak 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Rize-Artvin Havalimanında sona gelindi, yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlı tarafından 3 Nisan 2017'de temeli atılan, Türkiye'nin deniz dolgusuyla inşa edilen ikinci havalimanı Rize-Artvin Havalimanı’nda açılış için son kontroller gerçekleştiriliyor.

Artvin'de yanan evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde meydana gelen yangın sonucunda kullanılmaz hale gelen evlerin yerine yeni konutlar inşa ediliyor. İnşaat çalışmalarında son aşamaya gelinen konutların yıl sonuna kadar teslim edilmesi hedefleniyor. 

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne oldu?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı merakla beklenen Rize-Artvin Havalimanı inşaatı ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Kulesi "Çay bardağı" şeklinde inşa edilecek olan Rize Artvin Havalimanı inşaatında son durum ne?

Artvin Yusufeli Barajı'nın inşaatında son durum TBMM'de!

Artvin Yusufeli Barajının tamamlanmamış olması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Artvin 2019 son başvuru tarihi!

TOKİ Artvin 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor, projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Artvin'de 14 yılda 79 tesis inşa edildi!

Son 14 yılda Artvin'e 79 tesis inşa edildi. Bölgede 10 milyar 544 milyon lira yatırım hayata geçirildi.

Rize-Artvin Havalimanı'nda son durum!

Türkiye’nin deniz dolgusuna inşa edilecek ikinci havaalanı özelliğini taşıyacak olan Rize-Artvin Havalimanı’nda kullanılacak 88.5 milyon ton taş dolgunun alınacağı alanlar netleşti.

Artvin İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Artvin Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Artvin’in içme suyu projesi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında gerçekleşti.

Artvin Yeni Giriş Yolu'nda son dokunuşlar!

Artvin Belediyesi vizyon projelerinden biri olan Artvin şehir merkezine yeni giriş yolu yükselerek bağlantı yoluna çıkması için son beton kalıpları konuluyor.

Artvin Cerattepe son durum Haberi

Artvin Cerattepe son durum

Artvin'de, Kafkasör Yaylası Cerattepe mevkiinde şantiye kuran maden şirketinin çalışma yapıp yapmadığını görmek için bölgeye gitmek isteyen, aralarında Yeşil Artvin Derneği üyelerinin de yer aldığı 7 kişilik heyete Artvin Valiliği'nden izin çıkmadı. Artvin'in Kafkasör Yaylası Cerattepe mevkiinde bakır madeni işletmesi için 17 Şubat tarihinde iş makinelerini bölgeye çıkaran şirkete tepki gösteren Artvin halkına polis ve jandarma ekipleri tarafından biber gazı, cop ve plastik mermi ile müdahale edilmişti.



Cumhuriyet




Haber Yurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Artvin Cerattepe mevkinde şantiye kuran maden şirketinin çalışma yapıp yapmadığını görmek için bölgeye gitmek isteyen bölge halkına Artvin Valiliği'nden izin çıkmadı.


Yeşil Artvin Derneği Başkanı Nur Neşe Karahan, Cerattepe mevkinde maden şirketinin çalışma yapıp yapmadığını görmek için, aralarında Artvin Barosu, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ver Sanatkarlar Odaları...