06 / 07 / 2024

Artvin çöp sorunu

Artvin çöp sorunu

Artvin Belediyesi, Başbakan Erdoğan'ın da kentte yaptığı mitingde dikkati çektiği çöp sorununun çözümü için çalışma yürütüyor. Çöp depolama alanı 1,5 milyon lira harcanarak yeşil alana dönüştürülecek.

Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? Kiracı sorununda son nokta! 

Kiracısıyla sorun yaşayan ev sahiplerinin mağduriyetleri sık sık gündem oluyor. Peki kiracı sorunu nasıl çözülür? Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? İşte sosyal medyada yorum yağan o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

  İşte en ucuz robot süpürgeler! Fiyatlarına inanamayacaksınız! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Evi temizlerken kablo yetişmemesi sorunu ve ağır makineleri arkanızdan sürükleme derdine son veren robot süpürge teknolojisi, gün geçtikçe daha fazla tüketicinin ilgisini çekiyor.

Türkiye'deki gayrimenkul sorunu fabrikalara sıçradı!

Türkiye'de yaşanan gayrimenkul sorunu fabrikalara da sıçradı. Fabrika bulamayan bazı yatırımcıların arsa alıp fabrika kurmayı hedefliyor.

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 62’si tamamlandı!

Türkiye'nin deniz dolgusuna yapılan 2'nci havalimanı Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 62’si tamamlandı. Projenin 29 Ekim 2020'ye kadar tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor...

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 52’si tamamlandı!

Türkiye'nin deniz dolgusuna inşa edilecek 2'nci havalimanı Rize- Artvin Havalimanı'nın yüzde 52’si tamamlandı. Projenin kısa süre içerisinde tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

Artvin Arhavi'deki ağaç evlere talepler arttı!

Artvin'in Arhavi ilçesinde inşaat mühendisi Osman Kaba, ıhlamur ağaçlarının gövdesine yerden 10 metre yükseklikte, 30 metrekarelik ev inşa etti. Çelik halat üzerine kurulan asma köprü ile çıkılıp inilen ev dikkatleri üzerine çekiyor.

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Artvin Arhavi'deki yol sorunu TBMM'de!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı bir köyün yol sorununu TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Şavşat'taki Çağlayan Köyü'nün yol sorunu TBMM'de!

Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Çağlayan köyünün yol sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Ortaköy'ün yol sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Merkez'de bulunan Ortaköy'ün yol sorununa ilişkin olarak Başbakan Yıldırım'a yönelik soru önergesi hazırladı..

Karabağlar'da 4 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Karabağlar Belediyesi, imar planları çalışmalarını tamamlayıp onaylanmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderecek. ve böylece yıllık imar sorunu çözüme kavuşacak.

Artvin çöp sorunu Haberi

Artvin çöp sorunu

Artvin Belediyesi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde kentte partisince organize edilen mitingdeki konuşması sırasında dikkati çektiği kentin çöp sorununun çözümü için çalışma yürütüyor.


Kentin girişindeki İskebe Mahallesi'nin alt kısmında bulunan, çevre ve görüntü kirliliğine yol açan vahşi çöp depolama alanı 1,5 milyon lira harcanarak yeşil alana dönüştürülecek. Kentte çöplerin temmuzdan itibaren Erzurum'un bir ilçesindeki vahşi depolama alanına aktarılması amacıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor.


Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Artvin'in kuruluşundan itibaren yaklaşık 93 yıldır çöplerin İskebe Mahallesi'nin alt kısmındaki alana döküldüğünü söyledi.


Yeşil Artvin'i ziyarete gelenlerin ilk olarak vahşi depolama alanı ile karşılaştıklarını belirten Kocatepe, "Artvin'e gelen herkes ilk olarak çöp dökme alanını görüyor. Çöpler içten içe yandığı için sürekli bu bölgede duman...