01 / 05 / 2024

Artvin Devlet Hastanesinde son durum ne

Artvin Devlet Hastanesinde son durum ne

2014 yılında ihalesi tamamlanıp 550 gün ihale süresi ile başlanılan Artvin Devlet Hastanesi Ana Bina tadilat ve restorasyon projesi planlı ve programlı olarak sürdürülüp başarılı bir şekilde sonlara doğru yaklaştı.

Devlet Hastanesinde çalışmak isteyenler bakın hangi kadrolarda alım yapılacak!

İş arayanların gözü şehir hastanelerinde! İlkokul mezunu olanlar KPSS şartı olmadan başvuru yapabilecek. 30 farklı branşta personel alımı yapılacak ve şehir hastanelerinde yeni görevler verilecek. 

Resmi tatillerde çalışanlar dikkat! Yargıtay’dan emsal niteliğinde karar! Kıdem tazminatı hesabı baştan sona değişiyor!

Bursa'da, taşeron firma bünyesinde çalıştığı devlet hastanesinde 18 sene süresince yıllık izin kullanmayan işçiye Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, bir çalışanın 18 senede yalnızca 26 gün izin kullanmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu belirtti.

Milyonlarca kişiye şok! Özel hastanelerde yüzde 40 zam bombası! SGK sisteminden ayrılıyorlar!

SGK'nın, özel hastaneleri tüm branşlarda anlaşmaya zorlamasıyla, bazı özel hastaneler SGK sistemi dışında kaldı. Devlet hastanesinde randevu bulamayan hastalar, özel hastanelerde fahiş rakamlarla karşılaşıyor. Şimdi de yüzde 40 zam gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Devlet hastanesinde çalışmak isteyenlere fırsat doğdu! İşte başvuru detayları!

Devlet hastanesinde çalışmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! İşte merak edilen detaylar!

Bursa Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesi'nin inşaatı yeniden başladı!

Bursa'da inşasına başlanan fakat yüklenici firma ile yapılan sözleşmenin tasfiye edilmesi nedeniyle duran Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinde inşaat çalışmaları yeniden başladı. 

Bursa'da beton dökümü sırasında inşaat kalıbı çöktü: 4 yaralı!

Bursa'da bir inşaatta beton döküm işlemi sırasında kalıp çöktü. Meydana gelen kaza sonucunda 4 işçi yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Erzincan 250 yataklı devlet hastanesinde inşaat sürüyor!

Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Kent Konseyi Danışma Meclisi Toplantısı’nda açıklamalar yaptı. Erzincan 250 yataklı devlet hastanesindde inşaat yüzde 43 seviyesinde tamamlandı. 

2018'de inşa edilen Devlet okulları meclis gündeminde!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, 2018 yılında inşa edilen Devlet okul sayısını illi Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'a sordu..

Ödemiş Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Ödemiş’te inşaatı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesinde sona gelindi. Hastane alanını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, doktor, sağlık görevlisi gibi eksiklerin tamamlanması konusunda önümüzdeki hafta Ankara’da görüşmeler yapacağını belirtti.

Bartın Amasra Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde inşa edilen yeni devlet hastanesinde sona gelindi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hastane inşaatında incelemede bulundu.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Sultanbeyli'nin en büyük sağlık yatırımları arasında gösterilen 400 yataklı devlet hastanesinde sona gelindi. Açılış için gün sayan hastane 17 blok olarak inşa edildi.

Artvin İçmesuyu Arıtma Tesisi'nin ihalesi yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü ile Artvin Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Artvin’in içme suyu projesi çalışmaları son sürat devam ediyor.

2017'de kaç devlet okulu inşa edilecek?

2017 yılında açılması planlanan devlet okullarına ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a yönelik soru önergesi hazırladı..

Artvin Devlet Hastanesinde son durum ne Haberi

Artvin Devlet Hastanesinde son durum ne

2012-2013 yılları arasında projelendirilen 2014 yılında ihalesi tamamlanıp 550 gün ihale süresi ile başlanılan Artvin Devlet Hastanesi Ana Bina tadilat ve restorasyon projesi planlı ve programlı olarak sürdürülüp başarılı bir şekilde sonlara doğru yaklaştı. Proje meyvelerini vermeye başladı ve geçtiğimiz hafta ana bina 6. katı hizmete açıldı. Tadilat ve restorasyon projesi hakkında açıklama yapan Artvin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Kerim Yeşildağ "Yaklaşık bir buçuk yıl önce Artvin Devlet Hastanesi Ana Binasında başlatılan çok kapsamlı ve detaylı bir proje olan tadilat ve restorasyon projesi yoğun emekler sonunda bitiş noktasına doğru yaklaşmış bulunmaktadır. Geçen hafta 6. katımızda bulunan cerrahi servisimizi eksiksiz bir şekilde açıp vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İnşallah en kısa sürede diğer servisleri ve ameliyathaneyi de açıp projeyi...