18 / 05 / 2024

Artvin Global İç kimin

Artvin Global İç kimin

Artvin Global İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Akbarı Borazjani tarafından kuruldu.

Artvin Global İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artvin Global İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Akbarı Borazjani tarafından kuruldu.

Pera Gayrimenkul'ün Global Yatırım'a 27 milyon 898 bin 851 bin lira borcu var!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pera Gayrimenkul'ün Global Yatırım'a 27 milyon 898 bin 851 bin lira borcu var.

Artvin'de Cerattepe maden sahası için halk toplantısı düzenlenecek!

Özaltın inşaat Ticaret ve Sanayi A.Ş tarafından Artvin İli, Merkez İlçesi Cerattepe Mevkii'nde yapılması planan maden sahası açık işletme projesi için 10 Temmuz'da halkın katılım toplantısı gerçekleşecek...

Global Yatırım'dan Van'a 50 milyon dolarlık yatırım!

Global Yatırım Holding (GYH) Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Cumhuriyet Caddesi'nde temeli atılacak olan Van AVM ile ilgili sunum yaptı.

Başbakan Erdoğan Artvin'de toplu açılış törenine katıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Artvin'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan, eğitimden sağlığa, spordan altyapıya kadar pek çok alanda Artvin'e kazandırılan 159 milyon liralık 33 eser ve yatırımın açılışını gerçekleştirdiklerini söyledi.

ICB Global Yatırım Gayrimenkul Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

ICB Global Yatırım Gayrimenkul Mimarlık Anonim Şirketi, Mahmut Arslan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Barbaros Mehmet Sağdıç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Hafriyat İnşaat Kimya Elektrik Metal Ürünleri ve Tekstil Sanayi İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Şengül tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Rize-Artvin havaalanının yeri belli oldu!

Türkiye'de deniz doldurularak yapılan ikinci havalimanı olma özelliğini taşıyacak Rize-Artvin Bölgesel Havalimanı'nın yeri belli oldu. Rize'ye 33 kilometre uzaklıkta inşa edilecek yeni havalimanı Yeşilköy-Pazar mevikiinde bulunacak...

Artvin'de çöp sorunu çözülüyor!

Artvin Belediyesi, Başbakan Erdoğan'ın da kentte yaptığı mitingde dikkati çektiği çöp sorununun çözümü için çalışma yürütüyor. Çöp depolama alanı 1,5 milyon lira harcanarak yeşil alana dönüştürülecek.

Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi 3 Haziran'da!

Anadolu Ajansı'nın (AA) "global iletişim ortağı" olduğu Global Enerji Projeleri ve Finansmanı Zirvesi (GEP),a Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanlığı himayesinde, Enerji Stratejileri Derneği (ESDE) ev sahipliğinde, 3-4 Haziran'da Ankara'da...

Artvin'de kurulacak Taşköprü HES projesi için kamulaştırma!

Bakanlar Kurulu'nun Artvin'de kurulacak Taşköprü Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali (HES) için Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma yapması kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Artvin'de 9 milyon 815 bin TL'ye satılık otel!

Artvin İli Hopa İlçesi'nde yer alan otelin toplam bedeli 9 milyon 815 bin 885 TL olarak belirlendi. Otelin satışı Hopa İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Ordu ve Artvin'e iki yeni HES geliyor!

Ordu'nun Fatsa İlçesi Salihli Köyü'nde tesis edilecek Piro Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali ve Artvin'in Yusufeli Yağcılar Köyü'nde yapılacak Artvin Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nin yapımı için belirlenen parseller Hazine adına kamulaştırılacak.

Artvin Global İç kimin Haberi

Artvin Global İç kimin

Artvin Global İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Akbarı Borazjani tarafından kuruldu.


Artvin Global İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: 

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır ; TURİZM LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ 1-Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 2-Her türlü restoran, kafe, çay bahçeleri ,lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri...