15 / 05 / 2024

artvin kemalpaşa tünel üzerindeki arsa

artvin kemalpaşa tünel üzerindeki arsa

Artvin’in Kemalpaşa içesinde uluslararası kara yolu güzergahında bulunan tünelin üzerinde bulunan tarla görenleri şaşırttı. 

Buca Metrosu'nda tünel kazısı için geri sayım başladı!

Buca Metrosu için çalışmalar hız kazandı. Tünel açma makineleri TBM’lerin girmesine sayılı günler kaldı. Peki hangi istasyonlar olacak? İşte ayrıntılar...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

TOKİ Kemalpaşa kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kemalpaşa kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 11 Nisan 2022 tarihi itibariyle başlıyor.

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'daki deposunu 62 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan İzmir ili Kemalpaşa ilçesi Ansızca Köyü 253 Ada 2 Parsel üzerindeki 12 bin 902,23 metrekare arsa üzerine inşa edilecek asma katlar dahil 7 bin 128 metrekare deponun tamamı 1 Nisan 2022'den başlamak Bidfood Efe Dağıtım ve Pazarlama A.Ş.'ye kiralandı.

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

İzmir Kemalpaşa'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Narlıdere Metrosu'nun tünel kazıları tamamlanıyor!

Bornova-Narlıdere arasında inşa edilen metro inşaatının tünel kazıları büyük ölçüde tamamlandı. Çalışmalarda tünel uzunluğu 10 bin 746 metreye ulaştı. 

Artvin Kemalpaşa'da noterlik açılması talebi mecliste!

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde noterlik açılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

Artvin Kemalpaşa'da tünel üzerindeki arsada tarım yapılıyor!

Artvin’in Kemalpaşa içesinde uluslararası kara yolu güzergahında bulunan tünelin üzerinde bulunan tarla görenleri şaşırttı. 

artvin kemalpaşa tünel üzerindeki arsa Haberi

artvin kemalpaşa tünel üzerindeki arsa

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde yaşayan Akdemir ailesi Türkiye'nin yolcu ve araç trafiği bakımından en yoğun geçişlerinin olduğu Sarp Sınır Kapısı’na ulaşımı sağlayan uluslararası kara yolu güzergahında tarlaya dönüştürdükleri tünelin üzerinde 20 yıldır tarım yapıyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Karadeniz Sahil Yolu'nun yapımı sırasında Hüsnü Akdemir’e ait arazinin altında tünel yapıldı.

Akdemir ailesi, yol yapımı sonrası gerekli izinleri alarak tünelin tam üzerindeki yaklaşık bir dönümlük alanı, çevreden sırtıyla verimli toprak taşıyarak tarlaya çevirdi.

Fasulye, lahana, kabak, mısır, biber gibi değişik tarım ürünlerinin yetiştirildiği tarla, Hüsnü Akdemir’in vefatı sonrası eşi Fatma Akdemir ve kızları tarafından ekilip biçilmeye başlandı.

Uluslararası kara yolundaki tünel üzerinde tarım yapıldığını görenler ise şaşırıyor.

Akdemir’in kızı Ruhane Kazanç, AA muhabirine, Karadeniz Sahil Yolu'nun yapımı esnasında Kemalpaşa merkezdeki tarım arazilerinin bir...