10 / 05 / 2024

Artvin OSB

Artvin OSB

Artvin OSB için yapılacak kamulaştırmalar TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ahmet Davutoğlu: Artvin'e OSB kurulacak!

Bugün Artvin mitingini gerçekleştiren Başbakan Davutoğlu, Rize - Artvin arası bölgesel havalimanının kısa zamanda yapılacağını söyledi.

Artvin OSB için yapılacak kamulaştırmalar mecliste!

Artvin OSB için yapılacak kamulaştırmalar TBMM gündemine taşındı. CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında gerçekleşti.

Artvin Arhavi OSB'deki kamulaştırma sorunu mecliste!

Artvin Arhavi OSB'nin inşaat alanındaki arazilerin kamulaştırılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP Önerge hazırlayan Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti..

Artvin Arhavi OSB için istişare toplantısı yapıldı!

Artvin – Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) için istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamı Şeref Aydın da katıldı...

Artvin Arhavi OSB için Müteşebbis Heyeti toplandı!

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müteşebbis Heyeti toplandı. Toplantıya Arhavi Kaymakamı Şeref Aydın, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da katıldı...

Artvin Arhavi OSB için çalışmalar başladı!

Başkanlığını Artvin Valisi Ömer Doğanay’ın yaptığı Artvin’in tek Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı Arhavi OSB için ilçede toplantı yapıldı.

Artvin Arhavi OSB projesinde son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yeri onaylanan ve Yemişlik Mahallesi’nde 400 dönümlük alan üzerine kurulacak olan Artvin / Arhavi Organize Sanayi Bölgesi için Artvin İl Genel Meclisi’nde toplantı yapıldı.

Artvin Arhavi'de OSB kurulacak mı?

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Arhavi ilçesine organize sanayi bölgesi yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yeri onaylanan ve Yemişlik Mahallesi’nde kurulacak olan Artvin / Arhavi Organize Sanayi Bölgesi için müteşebbis heyetinin oluşturulması çalışmaları devam ediyor.

Giresun 2. OSB için imar planı hazırlandı!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Artvin hariç tüm illerde bir veya birden fazla Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) bulunurken, organize sanayi bölgeleri bölge ve ülke ekonomisinde isimlerinden söz ettirmeye hazırlanıyor.

Ahmet Davutoğlu: Artvin'e OSB kurulacak!

Bugün Artvin mitingini gerçekleştiren Başbakan Davutoğlu, Rize - Artvin arası bölgesel havalimanının kısa zamanda yapılacağını söyledi.

Isparta Deri İhtisas OSB, Karma OSB'ye dönüşecek!

Isparta Deri İhtisas OSB'nin Karma OSB'ye dönüşme sürecinde son aşamaya gelindi. Dönüşüm sürecinde 2 bin metrekarelik parsellerin 3 bin metrekareye çıkarılması için imar planı hazırlanıyor...

Tire OSB'nin bu yılki ihracat hedefi 1 milyar dolar!

İlçenin tarım ve hayvancılık alanlarının yanı sıra Tire OSB ile sanayi konusunda da hamle yaptığını anlatan Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, bu yılki ihracat hedeflerinin 1 milyar dolar olduğunu söyledi...

Artvin OSB Haberi

Artvin OSB

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin OSB için yapılacak kamulaştırmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan, sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu.

Bayraktutan önergesinde "Artvin'de OSB'nin Arhavi ilçesine bağlı Yemişlik Mahallesinde kurulacağı karar verilmiş olmasına karşın henüz kamulaştırmaların yapılmamış olması arazi sahiplerini oldukça zor duruma sokmuştur. Vatandaş ekin ekememekte, işletme açamamakta, önünü görememektedir. Söz konusu Arhavi Organize Sanayi Bölgesinin yapılacağı alandaki arsa sahipleri resmi ve kesin cevap beklemektedir. Ayrıca kamulaştırma miktarları ile de ciddi endişeleri mevcuttur. Söz konusu arazinin biran önce kamulaştırılması ve vatandaşlarımıza gerekli ödemelerin yapılması ivedilikle beklenmektedir." diyerek 3 soru sordu. 

Bayraktutan'ın soruları

1- Arhavi'de arsa sahipleri kamulaştırma beklemektedir. Kamulaştırma ne zaman yapılacaktır? Bugüne kadar neden gecikmiştir? Yapılacak kamulaştırmaların başlama tarihini açıklar mısınız?

2- Arhavi OSB için 2018 yılı içerisinde bütçeden pay ayırmayı...