05 / 05 / 2024

Artvin sahil şeridi hastaneleri

Artvin sahil şeridi hastaneleri

Artvin ilinde sahil şeridinde onkoloji hastanesi açılmasına yönelik talepleri CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan "Artvin sahil şeridinde Onkoloji Hastanesi açılacak mı?" diye sordu..

Maltepe 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Maltepe ilçesi, 1/1000 ölçekli E-5 Güneyi Sahil Şeridi Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planına ilişkin 15.07.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Boğaziçi imar barışı düzenlemesinde son durum!

Anayasa Mahkemesinin, Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesindeki bazı alanların imar barışından faydalandırılmasına, bu bölgelerde önceden alınmış yıkım kararları ve tahsil edilemeyen para cezalarının iptal edilmesi imkanı sunan kanun hükmünün iptalinin gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapalı Maraş’ın ihtilaflı mülk sorunu çözülüyor!

46 yıl sonrasında kısmi olarak sahil şeridi açılan Maraş’ın ihtilaflı mülk sorununa Tam Çözüm Merkezi talip oldu. Uzun yıllardır kapalı olan bölgenin yeniden aktif olarak açılması ile şimdiden “hak sahipleri ne yapacak?” sorusu gündeme geldi.

Alicia Keys San Diego'da ev aldı!

Alicia Keys ünlü sahil şeridi San Diego'da 30 milyon dolara ev aldı. Boydan boya camla kaplı evde iki suit ve dört yatak odası mevcut.

İmar barışı kapsamı genişletildi!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesine ait kroki ile sınır ve koordinat listesinde değişiklik yapıyor. Sarıyer, Beykoz ve Üsküdar'daki bazı bölgeler bu kapsama dahil ediliyor.

Boğaziçi'ne imar düzenlemesi!

TBMM Başkanlığı'na sunulan Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesinde yer alan alanlardaki taşınmaz maliklerin imar barışından yararlanması amaçlanıyor.

İstanbul'un sahil şeridi risk altında!

Jeofizik uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Oğuz Gündoğdu, İstanbul için kritik deprem uyarılarında bulundu. Gündoğdu, İstanbul'un sahil şeridinin tamamında risk olduğunu söyledi.

Sarıyer ve Beykoz'da sahil şeridi genişletiliyor!

İBB'nin  Sarıyer ve Beykoz'da sahil şeridinde genişletme ve düzenleme çalışmaları tam gaz devam ediyor...

Ordu'ya yeni sahil şeridi geliyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, OSKİ Genel Müdürlüğünün Kumbaşı Mahallesi’nde yürüttüğü yağmur suyu hattı ve altyapı çalışmalarını denetledi.

Artvin Arhavi'deki sahil dolgu alanı kime ait?

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Başbakan Yıldırım'a Artvin'in Arhavi ilçesindeki sahil dolgu alanının kullanım hakkının kime ait olduğunu sordu..

Mersin turizm hamlesine hazırlanıyor!

Başkan Burhanettin Kocamaz, “Türkiye’nin en güzel sahil şeridi Mersin’de. Bu sahillerin her noktasını günübirlik tesisler, oteller, restoran ve kafelerle donatacağız” dedi.

Artvin sahil şeridinde Onkoloji Hastanesi açılacak mı?

Artvin ilinde sahil şeridinde onkoloji hastanesi açılmasına yönelik talepleri CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan TBMM gündemine taşıdı. Bayraktutan "Artvin sahil şeridinde Onkoloji Hastanesi açılacak mı?" diye sordu..

Artvin sahil şeridi hastaneleri Haberi

Artvin sahil şeridi hastaneleri


CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin ilinde sahil şeridinde onkoloji hastanesi açılmasına yönelik taleplere ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti.


Bayraktutan önergesinde "Çernobil faciası neticesinde Doğu Karadeniz bölgesinde her geçen gün artan kanser vakaları nedeni ile vatandaşlarımız Kanser hastalığı tanısı sebebi ile Hastanelere akın etmekte ve tedavisi için çevre il ve ilçelere gitmek zorunda kalmaktadır.


Kalp ve Damar hastalıklarından sonra ikinci sırada olan Kanser ölümleri Karadeniz’de hemen hemen her eve uğramış, her ailenin canını yakmıştır. Bu nedenledir ki Artvin ilindeki vatandaşlarımız özellikle de sahil şeridimizde Onkoloji Hastanesi talep etmektedir." diyerek


Bayraktutan'ın soruları

1- Artvin iline bağlı sahil şeridimizde uygun görülen bir yere Onkoloji Hastanesi açmayı düşünüyor musunuz?


2- Karadeniz’de her geçen gün artan Kanser ölümlerinin önüne geçebilmek ve...