26 / 07 / 2024

artvin valisi kim

artvin valisi kim

Artvin Valisi Kemal Cirit kimdir? Artvin Valisi Kemal Cirit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Kemal Cirit, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Kemal Cirit..

Rize-Artvin Havalimanı yıl sonunda açılıyor!

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize-Artvin Havalimanı'nın sene sonunda hizmete sunulmasının hedeflendiğini belirtti.

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Yusufeli Barajı inşaatının yüzde 76'sı tamamlandı!

Dünya'nın üçüncü en yüksek barajı olma adayı olan Yusufeli Barajı inşaatının çalışmaları tam gaz devam ediyor. Baraj inşaatının dörtte üçünün tamamlandığını dile getiren Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Çalışmalarda bugün itibarıyla yüzde 76 oranında fiziki gerçekleşme sağlandı" dedi...

Yılmaz Doruk: Yeni Yusufeli en modern ilçesi olacak!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, "Türkiye'nin prestij projelerinden biri olan Yusufeli Barajı'nın inşası tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Yusufeli 21. yüzyılın en modern ilçesi olacak'' diye konuştu.

Rize-Artvin Havalimanı inşaatında yarıya gelindi!

Rize-Artvin Havalimanı'nın yapım aşamasında yarıya gelindi. Rize Valisi Kemal Çeber, havalimanının yurt içi ve yurt dışı turizmini de canlandıracağını söyledi...

Yusufeli'nde 150 hektarlık yerleşim yeri inşa edildi!

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Yusufeli yeniden yerleşim yeri altyapı çalışmaları kapsamında bu zamana kadar 80 hektar yerleşim alanı, 70 hektar park ve rekreasyon alanı olmak üzere toplam 150 hektarlık alan oluşturulduğunu açıkladı.

Rize-Artvin Havalimanı'nın yüzde 22'si tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber, Rize-Artvin Havalimanı inşaatındaki çalışmalarla ilgili olarak, "Yaklaşık yüzde 22'si tamamlanmış durumda." dedi.

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında gerçekleşti.

Artvin Arhavi OSB için çalışmalar başladı!

Başkanlığını Artvin Valisi Ömer Doğanay’ın yaptığı Artvin’in tek Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı Arhavi OSB için ilçede toplantı yapıldı.

Ömer Doğanay kimdir?

Mahalli İdareler Genel Müdürü Ömer Doğanay, 10 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Artvin Valisi oldu. Peki, yeni Artvin Valisi Ömer Doğanay kimdir?

Artvin Murgul'da kentsel dönüşüm şart!

Murgul'da açılış töreninde konuşan Artvin Valisi Kemal Cirit Murgul'un Kabuk değiştirdiğini söyleyerek Murgul'da kentsel dönüşümün gerektiğine değindi. Murgul Bakır El İşlemeciliği kursunu ziyaret eden Cirit eline çekici alarak bakıra motif vermeye çalışt

Artvin Yusufeli Barajı inşaatı 3 yıl içerisinde tamamlanacak!

Artvin Valisi Kemal Cirit, Yusufeli Barajı inşaatının 3 yıl içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini bildirildi. Cirit, Yusufeli Barajı ve Hidroelektrik Santrali (HES) inşaatında incelemelerde bulundu.

Artvin Cerattepe'deki maden ruhsatı projesinde son durum!

Artvin Cerattepe'deki Maden ruhsatı projesi yargıya taşındı. Artvin Valisi projeyle ilgili “İyi rezerv var, eski ÇED'i çöpe atın. Ben şirketin güvenliğini sağlamak zorundayım'' dedi.

artvin valisi kim Haberi

artvin valisi kim

Kemal Cirit kimdir?

Kemal Cirit, 1970 yılında Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesinde doğdu. 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 


1994 yılında Mülki İdare mesleğine geçtikten sonra sırasıyla Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı, Hukuk Müşavirliği ve Danışmanlık yaptı. Başbakanlık'ta yaklaşık 7 yıldır çeşitli görevlerde bulunan ve son 2 senesini Başbakanlık Güvenlik İşleri Genel Müdürü olarak ifa etti. 


Kemal CİRİT, 02.08.2013 tarih ve 2013/5197 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Artvin Valiliği görevine atanarak 22.08.2013 tarihinde görevine başladı.

Kemal Cirit, evli ve 2 çocuk babası olup,  İngilizce...