06 / 05 / 2024

Artvin Yusufeli konut kura çekilişi

Artvin Yusufeli konut kura çekilişi

Artvin Yusufeli'nde inşa edilen 2 bin 904 daire hak sahiplerine teslim edildi. Hak sahipleri yeni konutlarına 2 ay sonra taşınacak.

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli'nde 64 adet arsa, arazi, iş yeri ve konut satılıyor!

Gölbaşı, Ceyhan ve Yusufeli belediyeleri 64 adet gayrimenkulü bu ay satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 6 adet konut ile 3 adet ofis satışa çıkıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Artvin Yusufeli'nde 6 adet konut ile 3 adet ofis satılıyor. Peki Artvin Yusufeli'ndeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Artvin Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri ihalesi yarın! 106 konutluk yeni projesi geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin Yusufeli projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

TOKİ, Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Artvin'de 90 kilometrelik yolu 16 kilometre kısaltacak viyadüğün yüzde 65'i tamamlandı!

Artvin'de inşa edilen Yusufeli Barajı ve HES sebebiyle değişen kara yolu ağı kapsamında inşaat çalışmaları devam eden Yusufeli Merkez Viyadüğü'nde yüzde 65'lik fiziki gerçekleşme sağlandı.

TOKİ Artvin projesi için yeni tarih açıklandı! Yusufeli'ye 106 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Artvin projesi 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 106 konut yer alacak.

TOKİ'den 354.1 milyonluk yeni proje! 408 adet yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Artvin'de 408 adet konut projesi için harekete geçti. 

TOKİ Artvin projesi yarın ihaleye çıkıyor! Yusufeli'ne tam 106 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Artvin projesinin ihalesi yarın yapılacak. Söz konusu projede 106 konut yer alıyor.

TOKİ Artvin projesinde son dakika! Tek bir ilçeye 408 yeni konut geliyor!

TOKİ Artvin projesi için son dakika müjdesi geldi. Tek bir ilçeye 408 yeni konut geliyor... Bu konutları sakın kaçırmayın...

TOKİ Artvin projesinde son dakika! Sadece o ilçeye 197 yeni konut geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Artvin projesinin ihalesini 23 Ocak 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Artvin projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 197 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Artvin projesinin ihale tarihini açıkladı. Söz konusu projede 197 konut yer alacak.

TOKİ Artvin Merkez’de tam 500 konut yapacak!

TOKİ'nin Artvin Merkez projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Artvin Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Artvin Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Artvin Yusufeli konut kura çekilişi Haberi

Artvin Yusufeli konut kura çekilişi

TOKİ Başkanlığı ile DSİ Genel Müdürlüğü ortaklığında Yusufeli yeni yerleşim yeri için hak sahiplerinin konut ve iş yeri belirleme kurası, karakucak güreş sahasında noter huzurunda gerçekleşti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; kura çekilişi sırasında konuşan Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Yusufeli için önemli bir günün yaşandığını dile getirdi. 

Türkiye'de baraj denilince akla gelen ilk şehrin Artvin olduğunu belirten n Doruk, barajların her geçen gün artan enerji gereksinimin karşılanması yönünde önemli yere sahip olduğunu, bu noktada Artvin olarak ülkeye sundukları hizmetten memnun olduklarını dile getirdi. 

Baraj inşaatı nedeniyle yeniden inşa edilen ilçede hak sahipliği çekilişinin düzenlediğini belirten Doruk, şunları söyledi: 

 "Bu noktada öncelikle büyük bir sabır ve fedakarlık gösteren sevgili Yusufelili hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Yaşanan bu zorlu süreçte Yusufeli halkı her zaman devletinin...