25 / 07 / 2024

Arzu Atabarut kim

Arzu Atabarut kim

Türk dizi sektöründe son yıllarda yaşanan hareketlilik; villa ve yalı sahibi sosyetik isimlerin de yüzünü güldürdü! Murat-Arzu Atabarut çifti evlerini dizi setine çevirmeyi kabul etti.

Murat-Arzu Atabarut Beykoz'daki köşklerini 26.5 milyon TL'ye satıyor!

Murat ve Arzu Atabarut çifti, Beykoz'daki 8 oda 2 salonlu köşkü satıyor. Dizilere 35 bin dolara kiralanan ve 23 yıl önce inşa edilen köşk için 26.5 milyon TL bedel belirlendi.

Kayıtdışı filminin çekimleri için Murat Atabarut'un evi kiralandı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Uğur Polat'ın paylaştığı 'Kayıtdışı' filmi için Mimar Murat Atabarut ve eşi Arzu Atabarut'a ait Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki sekiz odalı şato kullanılacak. Çift, 2 yıllığına kiraya verdikleri şato karşılığında 20 milyon euro kazanacak.

Murat-Arzu Atabarut çifti 2 evini daha dizi setine kiralayacak!

Mimar Murat Atabarut ile eşi Arzu Atabarut, Beykoz'daki lüks villalarını Fox TV'de yayınlanan 'Kördüğüm' dizine 2 yıllığına kiraya vermişti. Atabarut çifti sahibi oldukları 2 lüks evi daha dizilere vermeye hazırlanıyor.

Murat-Arzu Atabarut çifti Gümüşsuyu'na taşındı!

Beykoz'daki evlerini Aralık'ta yayına başlayacak 'Ya Her Şeyim Ya Hiçim' dizisine kiralayan Atabarut çifti, evlerini tamamen terk etti. Çift, artık Gümüşsuyu'nda kiraladıkları Boğaz manzaralı evde oturacak.

Arzu Atabarut ve Murat Atabarut çifti evini dizi setine kiraladı!

Türk dizi sektöründe son yıllarda yaşanan hareketlilik; villa ve yalı sahibi sosyetik isimlerin de yüzünü güldürdü! Murat-Arzu Atabarut çifti evlerini dizi setine çevirmeyi kabul etti.

İnşaat ruhsatını kim alır?

İnşaat ruhsatı, yapı ruhsatı, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tâbi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için belediyelerce düzenlenen izin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu inşaat ruhsatını kim alır?

Ev satışında komisyonu kim öder?

Ev alım satım işlemlerinin bir emlakçı aracılığı ile yapılması sonucunda emlakçıya belli bir miktar komisyon ödeniyor. Peki, ev satışında komisyonu kim öder? Ev satışında ne kadar komisyon ödeniyor?

Ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemelerinin yapılması gerekiyor. Peki, ev satışında tapu masraflarını kim öder?

Ev satışında emlak vergisini kim öder?

Bir ev satın aldığınızı düşünelim. Taşınmaz malın mülkiyetini almanız ile birlikte birtakım vergisel sorumluluklarınız da başlıyor. Peki, ev satışında emlak vergisini kim öder? Vergi nasıl ödenir?

Dükkan stopaj vergisini kim öder?

Taşınmaz sermayeye konu olan mal ve hakları kiralayan Gelir Vergisi Kanununda sayılan kişi, kurum ve kuruluşlar stopaj ödemek zorunda oluyor.Peki dükkan stopaj vergisini kim öder?

Ayıplı maldan kim sorumludur?

Ayıplı malların niteliği ve ayıplı mallardan sorumluluğun kimde olduğu Yeni Tüketici Kanunu kapsamında düzenleniyor. Peki, ayıplı maldan kim sorumludur? Tüketicinin seçimlik hakları nelerdir? İşte yanıtı..

Apartman masraflarını kim öder?

Birden çok bağımsız bölümlerden oluşan yapılarda ödenmesi zorunlu olan ortak masraflar bulunuyor.Peki bu ortak masraflar nelerdir?Apartman masraflarını kim öder?işte apartman masraflarının ödenmesi..

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Arzu Atabarut kim Haberi

Arzu Atabarut kim

Yapımcılar bizim sosyetiklerin lüks villa ve yalılarını dizide kullanmak için öyle paralar teklif etti ki; Feryal Gülman, Ebru Mengenecioğlu gibi birçok isim bu cazip teklife 'hayır' diyemedi. Hali-vakti gayet yerinde olmasına rağmen, evlerini dizi setine çevirmeyi kabul eden sosyetiklere, en son Murat-Arzu Atabarut çiftinin de katıldığını öğrendim.


DİLLERE DESTAN VİLLAYI ARTIK HERKES GÖRECEK

Ünlü mimar Murat Bey ile Hint mücevher markası Gem Palace'ın Türkiye temsilcisi olan eşi Arzu Hanım'ın dillere destan evlerini de artık herkes görecek. Murat Atabarut'un 18 yıl önce kendi çizip yaptığı ve görenlerin anlata anlata bitiremediği Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki orman içindeki ev, Aralık ayında yayına başlayacak olan 'Ya Her Şeyim Ya Hiçim' adlı dizide kullanılacakmış. Atabarut çiftinin evlerinde, dizi çekimleri başlamış bile. Belçim Bilgin ile İbrahim Çelikkol'un...