13 / 05 / 2024

Arzu Ekinci

Arzu Ekinci

Temkonut Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Arzu Ekinci tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Nisan'da Bahçelievler, Çamlık Caddesi, Şebboy Sokak'ta kuruldu.

Arzu Seyan kimdir? Kaç yaşında?

Kariyerine 1998 yılında Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'da müfettiş yardımcısı olarak başlayan Arzu Seyan kimdir? Kaç yaşında?

Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Prof. Dr. Arzu Erdem kimdir? Kaç yaşında?  Prof. Dr. Arzu Erdem daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Prof. Dr. Arzu Erdem'in eğitim hayatı nasıldı?

Arzu Sarpkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arzu Sarpkaya Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Arzu Sarpkaya tarafından kuruldu.

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de kuruldu.

Arzu Mammedov Mobilya Dekorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Arzu Mammedov Mobilya Dekorasyon Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Mammedov ve Nazmi Güreler ortaklığında kuruldu.

Mualla Arzu Günsur, TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

Ekinci İnşaat'tan Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen projesi!

Ekinci İnşaat, su kıtlığına karşı da projelerinde farkındalık oluşturuyor. Firma, Akdeniz'de, Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen sitesini inşa etti.

Arzu Erdem kimdir? 

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Erdem kimdir? Arzu Erdem, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Erdem'in biyografisi...

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Murat-Arzu Atabarut Beykoz'daki köşklerini 26.5 milyon TL'ye satıyor!

Murat ve Arzu Atabarut çifti, Beykoz'daki 8 oda 2 salonlu köşkü satıyor. Dizilere 35 bin dolara kiralanan ve 23 yıl önce inşa edilen köşk için 26.5 milyon TL bedel belirlendi.

Arzu Aksoy: Olası İstanbul depremine karşı hazırlıklı olunmalı!

Afet Eğitim Merkezi Eğitim Sorumlusu Arzu Aksoy yaptığı açıklamada olası İstanbul depremine karşı hazırlıklı olunması çağrısında bulundu.

Ekinci İnşaat’tan Mersin'e kendi enerjisini üretecek proje!

Ekinci İnşaat’ın, kendi enerjisini üretecek konut projesinin temeli Mersin'de atıldı. 27 dönüm alana kurulacak iki bloktan oluşacacak Ekinci Solaris'in yüzde 91'i yeşil alan olacak.

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Arzu Ekinci Haberi

Arzu Ekinci

Temkonut Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Arzu Ekinci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Temkonut Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1.Şirket başta konut olmak üzere her türlü inşaat işleri yapar, gayrimenkul alım-satımı ile  inşaatların taahhüt ve proje uygulamaları için lisans, mühendislik ve müşavirlik anlaşmaları yapar. Her türlü arsa karşılığı, kat karşılığı inşaat işleri yapmak, müteahhitlik  ve  mühendislik  ve taşeronluk yapmak. Şirket konusu ile ilgili olarak resmi ve özel kuruluşların gayrimenkullerinin  pazarlanması amacıyla organizasyonlar yapar, tanıtım kampanyaları ve promosyonlar düzenler, bu konularda geçici veya sürekli danışmanlık yapar. 2.Konusu ile ilgili olarak turistik otel, motel, tatil köyü, kamp, plaj, termal ve sportif tesisler, konuk evi, eğlence yerleri, lokanta, gazino, market gibi ticari işletmeler...