02 / 05 / 2024

Arzu Seyan kimdir? Kaç yaşında?

Arzu Seyan kimdir? Kaç yaşında?

Kariyerine 1998 yılında Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'da müfettiş yardımcısı olarak başlayan Arzu Seyan kimdir? Kaç yaşında?



Arzu Seyan, Türk iş kadını ve yönetici olarak tanınmaktadır. 28 Eylül 1975 tarihinde doğmuş olan Seyan, lise eğitimini Özel Darüşşafaka Lisesi'nde tamamlamış ve ardından Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Maliye bölümünden mezun olmuştur. Kariyerine 1998 yılında Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'da müfettiş yardımcısı olarak başlamıştır.

Seyan, Türkiye Vakıflar Bankası'ndaki profesyonel yaşamı boyunca çeşitli görevler üstlenmiştir. Mecidiyeköy, Esentepe Kurumsal Merkezi, Kozyatağı Kurumsal Merkezi ve İmes Dudullu Ticari Şubeleri'nde yöneticilik yapmıştır. Bu süreçte bankanın farklı birimlerinde deneyim kazanmış ve yönetim becerilerini geliştirmiştir.

2020 yılı Ocak ayından itibaren Arzu Seyan, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'da Kurumsal Bankacılık Pazarlama Başkanı olarak görev yapmaktadır. Bu göreviyle bankanın kurumsal bankacılık faaliyetlerini yönetmekte ve pazarlama stratejilerinin belirlenmesine liderlik etmektedir.


Geri Dön