02 / 05 / 2024

Arzu Sabancı ev 2015

Arzu Sabancı ev 2015

Arzu Sabancı: Tarzım zamanla, yaşadıklarımla gelişti. Çok başarılı bir iş kadını olduğunu hepimiz biliyoruz. Elle dergisi, Hayat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sabancı’nın İstanbul’daki evine konuk olup stilini konuştu.

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Bellevue Residence’a taşındı!

10 Ekim 2021 tarihinde Arzu-Ömer Sabancı’nın yalısında evlenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı çifti Bellevue Residence’a taşındı...

Pınar ve İlhan Sabancı bu yaz Bodrum'dan ev kiralamayacak!

Her yaz Bodrum’dan ev kiralayan Pınar ve İlhan Sabancı çifti, bu yazı kendi evlerinde geçirmeye karar verdi...

İlhan Sabancı 3.5 milyon dolara ev aldı!

İlhan Sabancı, ailesinin Bodrum Hebil Koyu'ndaki villasına çok yakın bir siteden ev aldı.

Elazığ Maden bölgesinde 510 ev boşaltılacak! 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, mecliste, Elazığ'ın Maden ilçesinde heyelan riski bulunan 510 ev ve iş yerinin tahliye kararına ilişkin basın toplantısı düzenledi. Erdem, bölgede bulunan vatandaşların mağduriyetinin bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi. 

Türkiye’nin zenginleri Malta'dan ev alıyor!

Türkiye’nin sayılı zenginleri Malta'dan ev alarak vatandaşlık elde ediyor. Malta vatandaşlığına geçen Türk zenginlerin arasında Sabancılar da var.

Arzu Sabancı İngiltere'den 23 milyon TL'ye ev alacak!

Magazinin dünyasının ünlü ismi Arzu Sabancı, İngiltere'nin Cotswolds bölgesinde ev bakmaya başladı. Sabancı, bölgede 3 milyon sterlinlik bir malikaneye göz dikti.

Hacı Sabancı: İbiza'dan ev almadım!

İşadamı Hacı Sabancı'nın sık sık tatile çıktığı İbiza’dan 9 milyon 500 bin euro’ya malikane aldığı haberlerine Hacı Sabancı'dan cevap geldi.

Hacı Sabancı İbiza’dan ev aldı!

İşadamı Hacı Sabancı sık sık tatile çıktığı İbiza’dan lüks bir malikane aldı. Sabancı yeni evi için 9 milyon 500 bin Euro ödedi.

Arzu Sabancı evini Elle Dergisi'ne açtı!

Elle dergisi, Hayat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Sabancı’nın İstanbul’daki evine konuk olup stilini konuştu.

İşte Arzu Sabancı'nın merak edilen evi!

Arzu Sabancı: Tarzım zamanla, yaşadıklarımla gelişti. Çok başarılı bir iş kadını olduğunu hepimiz biliyoruz. Elle dergisi, Hayat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sabancı’nın İstanbul’daki evine konuk olup stilini konuştu.

Suzan Sabancı Dinçer New York'tan 45 milyon dolara ev aldı!

Akbank'ın Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, New York'un 57'inci caddesinden 45 milyon dolara ev aldı. Evi ailesiyle ile oturmak için satın alan Suzan Sabancı Dinçer, dekorasyona başladı.

Adana Hacı Sabancı OSB çalışanlarına TOKİ konutları geliyor!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) çalışan işçilerin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca gerçekleştirilecek projeyle, düşük taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için çalışma başlatılıyor.

Adana Hacı Sabancı OSB çalışanları kira öder gibi ev sahibi olacak!

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) çalışan işçilerin, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı’nca gerçekleştirilecek projeyle, düşük taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olabilmesi için çalışma başlatılıyor.

Arzu Sabancı ev 2015 Haberi

Arzu Sabancı ev 2015

O bir anne ve iş kadını. Sık sık iş seyahatlerine çıkıyor. Toplantılara ve davetlere yetişiyor. Ve bu yoğun tempoya rağmen her zaman zarif olmayı başarıyor. Arzu Sabancı’yı çok iyi tanıyormuşuz gibi hissetsek de, hakkında pek çok ilginç ve hoş detayı bilmediğimizi fark ettik. 



"Giyime meraklı olabilirim ama makyaj ve makyaj malzemeleri ilgi alanıma girmiyor. Saç rengim ve kesimim yıllardır aynı. Bu konuda tutucuyum, radikal değişimler yapamıyorum”


Stilinizi en iyi özetleyen parçalar neler?

Genelde dar pantolon ve üzerine bol bluz giymekten zevk alıyorum, aslında en çok da bunlarla rahat ediyorum. Belki de eskiden kalma bir alışkanlık, bacaklarım ince olduğu için pantolonla her zaman iyi hissediyorum.


O gün ne giyeceğinize nasıl karar veriyorsunuz? Bunu ne belirliyor? 

Evim ve iş yerim birbirine uzak olduğu için öğlen...